Mutti

Paradižnik podjetja Mutti raste v Parmi že od leta 1899. Pred mnogimi leti so se v podjetju odločili, da vsa svoja prizadevanja usmerijo v paradižnik, da bi dosegli resnično odličen izdelek. Njegov izjemen okus je dokaz vezi med človekom in zemljo. Tako predelujejo najboljše paradižnike, da lahko v svoji kuhinji ustvarjate neštete kulinarične dobrote. 

Poiščite izdelke Mutti v spletni trgovini!

V spletno trgovino

PODJETJE MUTTI IN PARADIŽNIK

PARADIŽNIK PODJETJA MUTTI raste v Parmi že od leta 1899.

Pred mnogimi leti so se v podjetju odločili, da vsa svoja prizadevanja usmerijo v paradižnik, da bi dosegli resnično odličen izdelek. Njegov izjemen okus je dokaz vezi med človekom in zemljo.

Njihovi laboratoriji in kmetje se skupaj trudijo doseči kakovost ob največjem možnem spoštovanju narave. Tako predelujejo najboljše paradižnike, da lahko v svoji kuhinji ustvarjate neštete kulinarične dobrote.

POLPA

Drobno sesekljana paradižnikova sredica - skrbno varovana skrivnost od leta 1971. 

DROBNO SESEKLJAN PARADIŽNIK MUTTI vsebuje več vode kot paradižnikov pire.

Zato jo lahko uporabljamo tudi v receptih, ki zahtevajo daljši čas kuhanja ali visoke temperature (npr. v pečici).

Za 1 kg paradižnikove pulpe Mutti je potrebnih 5 kg svežih paradižnikov.

POLPA DATTERINI

V majhnih koščkih - odlična naravna sladkost za vsako jed.

PARADIŽNIK DATTERINO je podolgovat in okusen paradižnik s sladkim okusom. Nabran je na vrhuncu poletja in predelan v zelo kratkem času, da ohrani naravno svež in sladek okus.

Polpa Datterini v majhnih koščkih je narejena iz sredice svežega, na soncu dozorjenega, 100 % italijanskega paradižnika Datterino. Od ostalih se razlikuje po višji naravni sladkosti.

PARADIŽNIKOV PIRE

Sladek in žameten.

Ta izdelek Mutti se najhitreje in najbolj preprosto pripravi, saj ga je treba le pogreti. Paradižnikov pire ohrani svojo svetlo rdečo barvo, žametno teksturo in sladek okus.

Za 1 kg paradižnikovega pireja Mutti sta potrebna 2 kg svežega paradižnika.

DVOJNI KONCENTRAT

Bogat in intenziven.

PARADIŽNIKOV KONCENTRAT je v vseh svojih oblikah odličen način za dodajanje okusa, teksture in barve vašim jedem.

Idealen je za jedi, ki se kuhajo dlje časa, kot so bolonjska omaka, enolončnica in golaž. Lahko pa ga uporabite tudi v hitrih receptih: za začinjenje testenin ali kot omako k jedem.

Za 1 kg dvojnega koncentrata Mutti je potrebnih 5,5 kg svežega paradižnika.

PELATI

Mesnati in čvrsti.

Zelo mesnati in čvrsti PELATTI MUTTI so olupljeni paradižniki, potopljeni v slasten, žameten paradižnikov pire. Predelava in pakiranje se izvedeta 24 ur po obiranju, da se ohrani pristen okus sveže obranega paradižnika.

V kuhinji se uporabljajo na različne načine in so odlični za tradicionalne sredozemske recepte.