Mutti
Paradižnik podjetja Mutti raste v Parmi že od leta 1899. Pred mnogimi leti smo se odločili, da vsa svoja prizadevanja usmerimo v paradižnik, da bi dosegli resnično odličen izdelek. Njegov izjemen okus je dokaz vezi med človekom in zemljo. Naši laboratoriji in kmetje se skupaj trudijo doseči kakovost ob največjem možnem spoštovanju narave. Tako predelujemo najboljše paradižnike, da lahko v svoji kuhinji ustvarjate neštete kulinarične dobrote.
Poiščite izdelke Mutti v spletni trgovini!
V spletno trgovinoPolpa, drobno sesekljana paradižnikova sredica – skrbno varovana skrivnost od leta 1971
Polpa – drobno sesekljan paradižnik Mutti vsebuje več vode kot paradižnikov pire. Zato jo lahko uporabljamo tudi v receptih, ki zahtevajo daljši čas kuhanja ali visoke temperature (npr. v pečici). Za 1kg paradižnikove pulpe Mutti Mutti je potrebnih 5kg svežih paradižnikov.
Polpa Datterini v majhnih koščkih – odlična naravna sladkost za vsako jed
Paradižnik Datterino je podolgovat in okusen paradižnik s sladkim okusom. Polpa Datterini v majhnih koščkih je narejena iz sredice svežega, na soncu dozorjenega, 100% italijanskega paradižnika Datterino. Nabran je na vrhuncu poletja in predelan v zelo kratkem času, da ohrani naravno svež in sladek okus. Polpa Datterini v koščkih se od ostalih razlikuje po višji naravni sladkosti.
Paradižnikov pire – sladek in žameten
Ta izdelek Mutti se najhitreje in najbolj preprosto pripravi, saj ga je treba le pogreti. Paradižnikov pire ohrani svojo svetlo rdečo barvo, žametno teksturo in sladek okus. Za 1kg paradižnikovega pireja Mutti sta potrebna 2kg svežega paradižnika.
Dvojni koncentrat – bogat in intenziven
Paradižnikov koncentrat je v vseh svojih oblikah odličen način za dodajanje okusa, teksture in barve vašim jedem. Idealen je za jedi, ki se kuhajo dlje časa, kot so bolonjska omaka, enolončnica in golaž. Lahko pa ga uporabite tudi v hitrih receptih: za začinjenje testenin ali kot omako k jedem. Ali ste vedeli, da je za 1 kg dvojnega koncentrata Mutti potrebnih 5,5 kg svežega paradižnika?
Pelati – mesnati in čvrsti
Zelo mesnati in čvrsti pelati Mutti so olupljeni paradižniki, potopljeni v slasten, žameten paradižnikov pire. Predelava in pakiranje se izvedeta 24 ur po obiranju, da se ohrani pristen okus sveže obranega paradižnika. V kuhinji se uporabljajo na različne načine in so odlični za tradicionalne sredozemske recepte.
Obiščite stran aktualnega programa zvestobe z noži!
Več