Mutti

Paradižnik podjetja Mutti raste v Parmi že od leta 1899. Pred mnogimi leti smo se odločili, da vsa svoja prizadevanja usmerimo v paradižnik, da bi dosegli resnično odličen izdelek. Njegov izjemen okus je dokaz vezi med človekom in zemljo. Naši laboratoriji in kmetje se skupaj trudijo doseči kakovost ob največjem možnem spoštovanju narave. Tako predelujemo najboljše paradižnike, da lahko v svoji kuhinji ustvarjate neštete kulinarične dobrote. 

Poiščite izdelke Mutti v spletni trgovini!

V spletno trgovino

Polpa, drobno sesekljana paradižnikova sredica – skrbno varovana skrivnost od leta 1971

Polpa – drobno sesekljan paradižnik Mutti vsebuje več vode kot paradižnikov pire. Zato jo lahko uporabljamo tudi v receptih, ki zahtevajo daljši čas kuhanja ali visoke temperature (npr. v pečici). Za 1kg paradižnikove pulpe Mutti Mutti je potrebnih 5kg svežih paradižnikov.

Banner Smeg Dobavitelji Zlati Srebrni Izdelki 720x400px 2021 10 0740

Polpa Datterini v majhnih koščkih – odlična naravna sladkost za vsako jed

Paradižnik Datterino je podolgovat in okusen paradižnik s sladkim okusom. Polpa Datterini v majhnih koščkih je narejena iz sredice svežega, na soncu dozorjenega, 100% italijanskega paradižnika Datterino. Nabran je na vrhuncu poletja in predelan v zelo kratkem času, da ohrani naravno svež in sladek okus. Polpa Datterini v koščkih se od ostalih razlikuje po višji naravni sladkosti.

Banner Smeg Dobavitelji Zlati Srebrni Izdelki 720x400px 2021 10 0743

Paradižnikov pire – sladek in žameten

Ta izdelek Mutti se najhitreje in najbolj preprosto pripravi, saj ga je treba le pogreti. Paradižnikov pire ohrani svojo svetlo rdečo barvo, žametno teksturo in sladek okus. Za 1kg paradižnikovega pireja Mutti sta potrebna 2kg svežega paradižnika.

Banner Smeg Dobavitelji Zlati Srebrni Izdelki 720x400px 2021 10 0741

Dvojni koncentrat – bogat in intenziven

Paradižnikov koncentrat je v vseh svojih oblikah odličen način za dodajanje okusa, teksture in barve vašim jedem. Idealen je za jedi, ki se kuhajo dlje časa, kot so bolonjska omaka, enolončnica in golaž. Lahko pa ga uporabite tudi v hitrih receptih: za začinjenje testenin ali kot omako k jedem. Ali ste vedeli, da je za 1 kg dvojnega koncentrata Mutti potrebnih 5,5 kg svežega paradižnika?

Banner Smeg Dobavitelji Zlati Srebrni Izdelki 720x400px 2021 10 0742

Pelati – mesnati in čvrsti

Zelo mesnati in čvrsti pelati Mutti so olupljeni paradižniki, potopljeni v slasten, žameten paradižnikov pire. Predelava in pakiranje se izvedeta 24 ur po obiranju, da se ohrani pristen okus sveže obranega paradižnika. V kuhinji se uporabljajo na različne načine in so odlični za tradicionalne sredozemske recepte.

Banner Smeg Dobavitelji Zlati Srebrni Izdelki 720x400px 2021 10 0739

 

Obiščite stran aktualnega programa zvestobe Fixeez.

Več