Mutti

Do nalepk Vivo z nakupom izdelkov Mutti

 

Zbirajte nalepke Vivo z nakupom izdelkov izbranih dobaviteljev in med 3. 9. in 31. 12. 2020 prejmite do 85 % popusta na elegantno kolekcijo kristalnih kozarcev Vivo - Villeroy & Boch ter izdelke Blomus.

Paradižnik podjetja Mutti raste v Parmi že od leta 1899. Pred mnogimi leti smo se odločili, da vsa svoja prizadevanja usmerimo v paradižnik, da bi dosegli resnično odličen izdelek. Njegov izjemen okus je dokaz vezi med človekom in zemljo. Naši laboratoriji in kmetje se skupaj trudijo doseči kakovost ob največjem možnem spoštovanju narave. Tako predelujemo najboljše paradižnike, da lahko v svoji kuhinji ustvarjate neštete kulinarične dobrote.

Več o izdelkih Mutti si oglejte v spletni trgovini.

V spletno trgovino

Polpa

Polpa, drobno sesekljana paradižnikova sredica – skrbno varovana skrivnost od leta 1971. Polpa – drobno sesekljan paradižnik Mutti vsebuje več vode kot paradižnikov pire. Zato jo lahko uporabljamo tudi v receptih, ki zahtevajo daljši čas kuhanja ali visoke temperature (npr. v pečici). Za 1kg paradižnikove pulpe Mutti Mutti je potrebnih 5kg svežih paradižnikov.

Banner MZ vivo izdelki 720x400px 2020 10 01 14

Passata

Paradižnikov pire – sladek in žameten. Ta izdelek Mutti se najhitreje in najbolj preprosto pripravi, saj ga je treba le pogreti. Paradižnikov pire ohrani svojo svetlo rdečo barvo, žametno teksturo in sladek okus. Za 1kg paradižnikovega pireja Mutti sta potrebna 2kg svežega paradižnika.

Banner MZ vivo izdelki 720x400px 2020 10 01 13 1

Concentrato

Dvojni koncentrat – bogat in intenziven. Paradižnikov koncentrat je v vseh svojih oblikah odličen način za dodajanje okusa, teksture in barve vašim jedem. Idealen je za jedi, ki se kuhajo dlje časa, kot so bolonjska omaka, enolončnica in golaž. Lahko pa ga uporabite tudi v hitrih receptih: za začinjenje testenin ali kot omako k jedem. Ali ste vedeli, da je za 1 kg dvojnega koncentrata Mutti potrebnih 5,5 kg svežega paradižnika?

Banner MZ vivo izdelki 720x400px 2020 10 01 16 1

Pelati

Pelati – mesnati in čvrsti. Zelo mesnati in čvrsti pelati Mutti so olupljeni paradižniki, potopljeni v slasten, žameten paradižnikov pire. Predelava in pakiranje se izvedeta 24 ur po obiranju, da se ohrani pristen okus sveže obranega paradižnika. V kuhinji se uporabljajo na različne načine in so odlični za tradicionalne sredozemske recepte.

Banner MZ vivo izdelki 720x400px 2020 10 01 15 1

V najboljši družbi z vrhunskimi kozarci Vivo

Več o programu zbiranja nalepk

Da vam Vivo ponudba ne zbeži, sledite vsem novičkam

Prijavite se