Manner2

Josef Manner I., oče podjetja Manner, je daljnega leta 1898 izumil klasične napolitanke Manner: slaščice iz petih plasti lahkih vafljev, od katerih so štiri premazane z izvrstno kremo z lešniki in kakavom. Danes pa iz Mannerja prihaja še mnogo različic sladkih prigrizkov Manner.

MANNER lešnikove napolitanke Mignon 400 g

Banner mali sef zlati dobavitelji slika 770x400px 2021 22

Napolitanke Manner, prelite s temno čokolado, sodijo med najbolj prepoznavne izdelke hiše Manner. Vaflji so premazani s slastno kremo z lešniki in kakavom, ki plemeniti pristni okus izvrstne temne čokolade.

Ste vedeli, da beseda »mignon« izvira iz francoščine, ena od opisnih slovenskih ustreznic zanjo pa je denimo tudi besedna zveza »harmonija sladkosti«?

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

MANNER napolitanke lešnik 400 + 100 g

Banner mali sef zlati dobavitelji slika 770x400px 2021 21

Klasika iz hiše Manner za sladke trenutke v krogu družine, tokrat še večje pakiranje!

Josef Manner I., oče podjetja Manner, je daljnega leta 1898 izumil danes klasične napolitanke Manner: slaščice iz petih plasti lahkih vafljev, od katerih so štiri premazane z izvrstno kremo z lešniki in kakavom. Slaščičarski izdelek, ki ga mnogi ljubkovalno imenujejo kar „Mannerjeva napolitanka“, je pripravljen iz najboljših sestavin in zmeraj poskrbi za najslajše trenutke. „Mannerjeve napolitanke“ spremljajo mlado in staro vedno in povsod – že več kot stoletje!

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

MANNER napolitanke tortice 400g

Banner mali sef zlati dobavitelji slika 770x400px 2021 20

Ob kavi v prijetni družbi ali kot slasten prigrizek z obilico kreme – sladkarija za vsako priložnost!

Tortice z lešnikovo kremo s kakavom Manner od leta 1996 sodijo med najpriljubljenejše izdelke hiše Manner. Izdelek je dobil ime „tortica“ zaradi okrogle oblike, treh plasti klasičnih hrustljavih vafljev Manner in polnila v obliki nesramno dobre lešnikove kreme s kakavom. Tortic pa ne odlikujeta zgolj oblika vafljev in obilen delež lešnikov v kremi, temveč tudi pristen okus po kakavu, ustvarjen s skrbnim praženjem kakavovih zrn v naši pražarni. Tortice Manner – ko lešnik in kakav pričarata edinstveno simfonijo okusov.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

MANNER rumovi srčki 300g

Banner mali sef zlati dobavitelji slika 770x400px 2021 29

Štiri plasti lahkih hrustljavih vafljev v obliki srca, rumova krema in obliv iz izvrstne mlečne čokolade Manner. Za vas in za sladko razvajanje vaših najdražjih!

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

Obiščite stran Mali šef Slovenije!

Več