Manner ms

Josef Manner I., oče podjetja Manner, je daljnega leta 1898 izumil klasične napolitanke Manner: slaščice iz petih plasti lahkih vafljev, od katerih so štiri premazane z izvrstno kremo z lešniki in kakavom. Danes pa iz Mannerja prihaja še mnogo različic sladkih prigrizkov Manner.

Manner tortice

Tortice z lešnikovo kremo s kakavom Manner od leta 1996 sodijo med najpriljubljenejše izdelke hiše Manner. Izdelek je dobil ime „tortica“ zaradi okrogle oblike, treh plasti klasičnih hrustljavih vafljev Manner in polnila v obliki nesramno dobre lešnikove kreme s kakavom. Tortic pa ne odlikujeta zgolj oblika vafljev in obilen delež lešnikov v kremi, temveč tudi pristen okus po kakavu, ustvarjen s skrbnim praženjem kakavovih zrn v naši pražarni. Tortice Manner – ko lešnik in kakav pričarata edinstveno simfonijo okusov.

V trgovino

Rumovi srčki

Štiri plasti lahkih hrustljavih vafljev v obliki srca, rumova krema in obliv iz izvrstne mlečne čokolade Manner. Za vas in za sladko razvajanje vaših najdražjih! Na voljo v priročni vrečki (300 g).

V trgovino

Pomarančni srčki 300 g

Tri plasti nežnih vafljev in dve plasti pomarančne kreme, prelito s temno čokolado. Za še posebej nežen okus prepriča sadna dobrota v obliki srčka. Kot idealna dopolnitev Mannerjevih rumovih srčkov ali preprosto za uživanje mladih in starejših. Ali ste vedeli? Pomaranče izvirajo iz SV Indije in JZ Kitajske. Predvsem na nemško govorečem področju razširjeno ime "Apfelsine" izhaja iz "jabolko iz Kitajske". Domnevajo, da je pomaranča nastala s križanjem mandarin in grenivk.

V trgovino

Cubidoo 140 g

Koščki vafljev v čokoladi Manner Cubidoo so prave velikosti za hrustljavo in hitro sladkanje. V praktičnem pakiranju s ponvnim zapiranjem se skriva kopica mamljivih koščkov, ki zagotavljajo sladke užitke, kjerkoli posežete po njih. Rahli hrustljavi koščki so sestavljeni iz treh plasti vafljev, pripravljenih po receptu podjetja Manner, ki je star več kot 120 let. Polnjeni so s priljubljeno izvirno Mannerjevo lešnikovo kremo s kakavom in obliti z izvrstno mlečno čokolado.

V trgovino

Manner lešnikove napolitanke 400g

Slaščičarski izdelek, ki ga mnogi ljubkovalno imenujejo kar „Mannerjeva napolitanka“, je pripravljen iz najboljših sestavin in zmeraj poskrbi za najslajše trenutke. „Mannerjeve napolitanke“ spremljajo mlado in staro vedno in povsod – že več kot stoletje!

V trgovino

Manner mignon

Napolitanke Manner Mignon, klasične napolitanke Manner prelite s temno čokolado, sodijo med najbolj prepoznavne izdelke hiše Manner. Vaflji so premazani s slastno kremo z lešniki in kakavom, ki plemeniti pristni okus izvrstne temne čokolade. Napolitanke Manner Mignon so na voljo v neprepustni vrečki, ki jo je mogoče ponovno zapreti (400 g).

V trgovino

Zarties Nougat Creamy 200g

Do popolnosti smo izpopolnili našo najbolj priljubljeno vrsto Nougat. Nežne napolitanke so sedaj še nežnejše in lešnikova Nougat krema ima še bolj poln okus. Naše napolitanke Zarties Creamy Nougat vas bodo navdušile z edinstvenim okusom – zahvaljujoč UTZ potrjenem kakavu iz lastne pražarne in najboljšim lešnikom je lešnikova krema posebej okusna in se kar topi v ustih. Kar bo razveselilo srce vsakega ljubitelja lešnikov.

V trgovino

Manner Belvedere

Priljubljena mešanica piškotov je sestavljena iz slastnega izbora piškotov, vafljev in različnega peciva hiše Manner, denimo piškotov z marmelado in čokolado (posutih s sladkorjem ali brez), prestic in napolitank, ki pričarajo mavrico okusov za vsakogar! Mešanica piškotov Belvedere je na voljo v priročni vrečki (400 g).

V trgovino