Široka ponudba: Mali šef

Spoznajte izdelke naših dobaviteljev z oznako Mali šef. Ob nakupu le-teh prejmete kodo, s katero lahko podprete šole kuharskih parov, ki se potujejo za zmago v kuharskem šovu Mali šef Slovenije. Najboljši kuharski pari bodo prejeli donacijo Mercatorja za uresničitev šolskih projektov. Prve tri zmagovalce bo določila žirija, od četrtega do osmega mesta pa se bodo šole uvrstile glede na število vaših prejetih glasov.

Več o Malem šefu najdete TUKAJ!

 • Barilla

  Od 2.3. do 5.4.2023:

  Barilla je družinsko podjetje že več kot 140 let in je vodilno na področju testenin ter pripravljenih omak za testenine. Ne odlikujejo pa jih le testenine, ampak tudi piškoti in prigrizki, kruh ter pecivo.

  Več
 • Paloma

  Od 2.3. do 5.4.2023:

  Mehkoba in visoka vpojnost sta naši vodili pri ustvarjanju papirnatih brisač, zato so prav vse linije naših papirnatih brisač izjemno vpojne.

  Več
 • Smoki in Prima

  Od 2.3. do 5.4.2023:

  Slani prigrizki za vse priložnosti ali kar tako. Polepšali vam bodo dan in nahranili vaše brbončice. 

  Več
 • Izdelki Podravka

  Od 2.3. do 10. 5. 2022:

  Blagovne znamke Podravke so močno prepoznavne in zelo priljubljene na našem prostoru. Zagotavljajo visoka kvaliteto, izdelane so iz odličnih surovin, na podlagi sodobnih tehnoloških procesov in znanja. Odlikuje jih tudi praktičnost in varnost.

  Več
 • Manner

  Od 2.3. do 5.4.2023:

  NOVO: Manner Snack Minis za vaš hrustljavi užitek, ki je vedno pri roki. Uspešna paleta Manner Snack Minis je dodatno razširjena s paketkom »za na pot.« Priljubljeni Manner Snack Minis so bili do zdaj na voljo v vrečkah, sedaj pa so Snack Minis na voljo tudi v manjšem pakiranju 5 x 25 g.

  Več