Široka ponudba: Mali šef

Spoznajte izdelke naših dobaviteljev z oznako Mali šef. Ob nakupu le-teh prejmete kodo, s katero lahko podprete šole kuharskih parov, ki se potujejo za zmago v kuharskem šovu Mali šef Slovenije. Najboljši kuharski pari bodo prejeli donacijo Mercatorja za uresničitev šolskih projektov. Prve tri zmagovalce bo določila žirija, od četrtega do osmega mesta pa se bodo šole uvrstile glede na število vaših prejetih glasov.

Več o Malem šefu najdete TUKAJ!

 • Z dobro kuharijo se navduši mularijo

  Oglejte si okusno ponudbo štirih novih jedi Mali šef Slovenije, ki jih najdete v izbranih trgovinah Mercator. Poskusite jih, priporoča Mali šef.

  Več
 • Barilla

  Barilla je družinsko podjetje že več kot 140 let in je vodilno na področju testenin ter pripravljenih omak za testenine. Ne odlikujejo pa jih le testenine, ampak tudi piškoti in prigrizki blagovne znamke Gran Cereale in piškoti, kruh ter pecivo blagovne znamke Mulino Bianco.

  Več
 • Leibniz

  Mi vam sladkamo življenje! Bahlsen - ponudba najboljših piškotov iz prvovrstnih surovin, že več kot 130 let. Najbolj prepoznavna in pri nas priljubljena je linija izdelkov Leibniz.

  Več
 • Mlekarna Celeia

  Izdelki ZELENE DOLINE so sinonim za okusne in kakovostne mlečne izdelke, združene v bogati paleti jogurtov, sirov, smetan, skut, namazov, kajmaka, mleka, masla in napitkov. Narejeni so iz najboljšega mleka slovenskih kmetij. Sodelovanje s slovenskimi dobavitelji mleka dopolnjuje pečat »Brez GSO – pridelano/predelano brez gensko spremenjenih organizmov«.

  Več
 • Paloma

  Papirnate brisače Paloma so praktične, močne in vpojne. Predvsem pa lahko izbirate, katere so narejene prav za vas.

  Več