Huggies

Huggies® Elite Soft so naš nežen zaščitni objem za novorojenčke, z mehkimi, vpojnimi blazinicami, ki hitro vpijajo tekoče blato. Zelo širok raztegljivi pas za večje udobje ter naš pasni žep za optimalno zaščito pred uhajanjem. Huggies® - Naš navdih so vaši objemi.

Banner mesec otroka Huggies 300x300px3
Banner mesec otroka Huggies 300x300px
Banner mesec otroka Huggies 300x300px2

Elite soft pleničke

Huggies® Elite Soft pleničke so razvite posebej za novorojenčke. Pri ustvarjanju smo zunanji in notranji del pleničke naredili iz najmehkejših materialov, ki so primerni za občutljivo otroško kožo. Edinstvena plast Soft Absorb tekočino hitro vpije in enakomerno porazdeli mokroto, da prepreči napihnjenost in povešanje pleničke. Notranji žepek na hrbtni strani pleničke pa preprečuje, da tekočina steče proti hrbtu, ter daje dodatno zaščito. Spredaj se nahaja indikator barve, ki pokaže, kdaj je plenička vlažna in jo je potrebno zamenjati. Izjemno nežni materiali, iz katerih so izdelane Huggies Elite Soft, so na otroški koži tako nežni kot mamino božanje.

 

Pants hlačne plenice

Pri Huggies® vemo, da dojenčki nosijo pleničke cel dan, ter da je najpomembnejši občutek, ki ga nudijo koži vašega malčka. Huggies® Pants hlačne plenice so zelo enostavne za oblačenje in slačenje, ter se zaradi izredno mehkih in elastičnih trakov okrog pleničke popolnoma prilegajo rastočemu trebuščku. Z lahkoto boste vedeli, kdaj je pleničko potrebno zamenjati, saj indikator vlage spreminja svojo barvo, ko je plenička vlažna! Medtem ko mi skrbimo za zaščito kože vašega dojenčka, ter za dnevno in nočno udobnost, vam ostaja več časa za zabavo in igro z vašim malčkom.

 

Robčki Pure

Robčki Huggies® Pure so primerni že za novorojenčke, saj ne vsebujejo alkohola, parabenov ali dišav. Impregnacijska tekočina pa ima do kar 99 % prečiščene vode. 3 sloji robčkov zagotovljajo, da so robčki gosti, mehki in vpojni, ter nežno čistijo in ščitijo dojenčkovo občutljivo kožo. Čistost vode in dotik Huggies® poskrbita za nežno, naravno nego vašega dojenčka.

Banner mesec otroka Huggies 720x400px

Oglejte si izdelke v spletni trgovini. 

Spletni nakup