Frutabela in Fructal

Sadje, izbrane vrste žit in različni oblivi dajo rezinam Frutabela svojevrsten, prijeten okus in hrustljavost. Rezine so oblite z jogurtovim, mlečnim ali čokoladnim oblivom, nekatere so obogatene z različnimi funkcionalnimi dodatki. Sokovi Fructal pa so klasika med osvežilnimi sadnimi nektarji in pijačami z visokim sadnim deležem.

Več o izdelkih Frutabela in Fructal si oglejte v spletni trgovini.

V spletno trgovino
Banner MZ vivo izdelki 720x400px 2020 09 323

Frutabela rezine

Letos smo v sklopu preoblikovanja embalaže uvedli tudi novo barvno razlikovanje, da boste na policah lažje našli svoj najljubši okus.

Frutabelo Original boste prepoznali po njeni značilni temno modri barvi. Okuse, ki smo jih razvili skupaj s športniki in za športnike, najdete v zeleni preobleki pod imenom Frutabela Sport. Tja spadajo proteinske Frutabele ter ostale Frutabele polne vitaminov in ostalih funkcionalnih dodatkov. Frutabela z jabolkom in banano je bila razvita skupaj s kolesarji Kolesarske zveze Slovenije. V elegantni beli embalaži boste našli Frutabelo Nature.

Sadno-žitne rezine so funkcionalni prigrizki z visoko vsebnostjo prehranskih vlaknin in imajo visok sadni delež, več kot 88%. Kljub osveženi podobi okus in kakovost ostajata enaka.

Banner MZ vivo izdelki 720x400px 2020 09 328

Fructal Classic

Fructal Classic združuje pestro paleto osvežilnih sadnih nektarjev in pijač z visokim sadnim deležem. Proizvode odlikuje vrhunska kakovost, plod znanja in tradicije Fructalovih strokovnjakov. Bogat in pester izbor sadnih okusov, omogoča raznolik izbor širokemu krogu uporabnikov in je namenjen okusni osvežitvi v krogu najdražjih.

Banner MZ vivo izdelki 720x400px 2020 09 356

Da vam Vivo ponudba ne zbeži, sledite vsem novičkam

Prijavite se