Franck kava

Skodelica vroče kave zbudi prav vse čute, kar bo potrdil vsak pravi ljubitelj kave.V naši široki ponudbi lahko vsak najde idealno kavo zase, saj smo tudi sami pravi ljubitelji kave.

Banner MZ vivo izdelki 720x400px 2020 09 314
Banner MZ vivo izdelki 720x400px 2020 09 0316
Banner MZ vivo izdelki 720x400px 2020 09 317
Banner MZ vivo izdelki 720x400px 2020 09 0314
Banner Vivo dobavitelji 300x300px5

Več o kavah Franck si oglejte v spletni trgovini.

V spletno trgovino

NOVOST! Franck Crema STICK

Franck Crema STICK kava je namenjena vsem, ki imajo hiter tempo življenja, a vseeno cenijo trenutke uživanja v 100 % mleti turški kavi (brez dodane instant kave), kar predstavlja inovacijo na našem trgu.

Pakiranje je priročno in vsebuje vrečke po 9 g. Ena vrečka je idealna za pripravo ene skodelice kave. Zaradi posebnega načina mletja je kava Crema STICK pripravljena v minuti, s prelitjem z vročo vodo. Ljubitelji bogate kreme in zaokroženega okusa prave turške kave lahko tako uživajo v svoji skodelici kave kadar koli in kjer koli, saj je pripravljena brez kuhanja.

 

Franck Crema

Franck Crema je idealna za vse, ki imajo radi bogato peno in kremaste čokoladne ter kakavove note, ki so naravno prisotne v teh izbranih zrnih kave. Zaradi posebnega načina mletja jo lahko pripravimo na hiter način s prelitjem ali pa na klasičen način, s kuhanjem v džezvi. Doziranje je po okusu.

  

Franck Jubilarna

Franck Jubilarna kava je nepogrešljiva vsak dan – je naš najljubši ritual, zjutraj nas spravi v gibanje, z njo se družimo, uživamo v njenem najljubšem okusu. Razlogov je nešteto, zakaj jo imamo radi in brez nje enostavno ne moremo. Cenijo jo generacije pravih ljubiteljev kave.

 

Franck Espresso

Franck Espresso ponuja svilnato teksturo, polnost okusa in bogastvo nežne kremaste pene, ki bodo osrečili vsakega pivca kave. Idealen za pripravo popolnega espressa, pri vas doma.

 

Franck Filter

Franck Filter kava z nežno intenzivnostjo okusa, primerna za uživanje skozi ves dan. Zaradi posebnega procesa mletja, Franck Filter kava omogoča brezhibno sproščanje vseh arom med pripravo v filter aparatu in tako je vaš napitek bogat ter polno zaokrožen.

Da vam Vivo ponudba ne zbeži, sledite vsem novičkam

Prijavite se