Široka ponudba: Fixeez

Prilepi se na FIXEEZ

Predstavljamo vam najbolj zabavne nalepke letošnjega leta, ki spominjajo na emojije in so namenjene otrokom in mladostnikom. Zberi vseh 30 in bodi najbolj kul v družbi!

Od 25. 8. do 21. 9. 2022 v vseh živilskih trgovinah Mercator prejmete en paketek FIXEEZ za vsakih 10 EUR nakupa in za vsak izdelek z oznako aktivnosti FIXEEZ. Mercator Spletni trgovini prejmete en paketek FIXEEZ samo za vsakih 10 EUR nakupa

>> Na seznam izbranih izdelkov z oznako aktivnosti FIXEEZ
>> Več o programu Fixeez

 • Jimmy Fantastic

  Od 25.8. do 21.9.2022: 

  Prispelo je nekaj debelo drugačnega. Jimmy Fantastic je izjemno okusna, visokokakovostena čokolada za vse, ki želijo velik in nepozaben grižljaj.

  Več
 • Životinsko carstvo

  Od 25.8. do 21.9.2022: 

  Pisani ovitki čokoladic Životinjsko carstvo, ki se jim ni mogoče upreti, hranijo pravi imperij znanja o živalih.

  Več
 • Coca-cola

  Od 8.9. do 21.9.2022:

  Večnima klasikama med gaziranimi brezalkoholnimi pijačami Coca Coli in Fanti se pridružuje še ledeni čaj Fuzetea. Ste ga že poskusili? 

  Več
 • Barilla

  Od 8.9. do 21.9.2022:

  Barilla je družinsko podjetje že več kot 140 let in je vodilno na področju testenin ter pripravljenih omak za testenine. Ne odlikujejo pa jih le testenine, ampak tudi piškoti in prigrizki blagovne znamke Gran Cereale in piškoti, kruh ter pecivo blagovne znamke Mulino Bianco.

  Več
 • Maggi

  Od 8.9. do 21.9.2022:

  Izdelki MAGGI pomagajo izvabiti najboljše v vsakem obroku. Hitra in preprosta rešitev – kot so jušne kocke, instant juhe, začimbe in omake – za pomoč pri kuhanju in za dodajanje okusa. Blagovna znamka Maggi vam pomaga do hranljivega in okusnega obroka.

  Več