Faks in Ornel

Do nalepk Vivo z nakupom izdelkov Faks in Ornel

 

Zbirajte nalepke Vivo z nakupom izdelkov izbranih dobaviteljev in med 3. 9. in 31. 12. 2020 prejmite do 85 % popusta na elegantno kolekcijo kristalnih kozarcev Vivo - Villeroy & Boch ter izdelke Blomus.

Detergent za perilo Faks je z novo formulo sinonim najvišje kakovosti za pranje perila v prahu, ki v celoti izpolnjuje pričakovanja sodobnih potrošnikov. Mehčalci Ornel pa so sinonim za mehkobo in dišave že več, kot 40 let.

Več o izdelkih Faks in Ornel si oglejte v spletni trgovini.

V spletno trgovino
Banner MZ vivo izdelki 720x400px 2020 10 01 5
Banner MZ vivo izdelki 720x400px 2020 10 01 38
Banner MZ vivo izdelki 720x400px 2020 10 01 40

Faks

Sodoben tempo življenja nam prinaša številne obveznosti, za gospodinjska opravila pa nam ostane zelo malo časa. V skladu s pričakovanji potrošnikov so strokovnjaki podjetja Saponia ustvarili novo formulo najvišje kakovosti detergenta za pranje perila v prahu, ki v celoti izpolnjuje pričakovanja potrošnikov.

Premium formula Faks helizim ima izjemno moč pranja in zagotavlja vrhunsko učinkovitost. Faks helizim Aquamarine in Superaktiv sta detergenta v prahu za pranje vseh vrst perila pri temperaturi 20-90˚ C. Že pri nizkih temperaturah pranja doseže polno moč pranja in prihrani energijo. Moč multiencima v sinergiji z drugimi sestavinami formulacije močno vpliva na različne vrste madežev in jih odstrani, perilo pa ostane brezhibno čisto in svetlo belo.


Harmonija dišečih not, s katerimi sta odišavljena Faks helizim Aquamarine in Faks helizim Superaktiv, bo poskrbela za svežino vašega perila in nepozabno dišečo izkušnjo.

Če sledite modnim trendom in veliko pozornosti namenjate izbiri oblačil, je zelo pomembno, da posebno pozornost namenite tudi izbiri detergenta za praje perila. Zato priporočamo sodobno linijo tekočih detergentov Faks helizim z vrhunsko encimsko tehnologijo 7v1, ki bo zagotovila brezhibno čistočo, svetle barve in nego vaših oblačil. Tekoči detergenti Faks helizim odstranijo madeže in prispevajo k "globinski čistoči perila". Moč multiencima v sinergiji z drugimi sestavinami formulacije učinkovito odstranjuje različne vrste madežev. Posebne sestavine vgrajene v formulacijo preprečujejo, da bi barve oblačil zbledele, negujejo vlakna oblačil in preprečujejo nastanek gub na tkaninah. Formulacije dosežejo polno moč pranja tudi pri nižjih temperaturah pranja in prihranijo energijo.

Zapeljiva, a sproščujoča kombinacija dišečih not zagotavlja dolgotrajno svežino.

Faks helizim Micellar formula z micelami, površinsko aktivno snovjo, globinsko odstranjuje maščobo in umazanijo s perila a hkrati neguje vlakna oblačil.

Ornel - vonj in mehkoba, ki vas popelje v novo dimenzijo

Letni časi vedno prinesejo nekaj novega. Vonje, okuse, trenutke. Pravijo, da je vonj nekaj specifičnega, nekaj česar se spomnimo in nas vedno znova vrne v določen trenutek ali nas spomni na drago osebo ali kraj. Obstaja tisti poseben trenutek v našem vsakdanjem življenju, ko nekdo zadiši in vemo, da to ni parfum, saj ni neprijeten in vpadljiv, temveč ravno nasprotno. Vonj mehčalca. To je tisti vonj, ki veliko pove o nas in načinu, kako negujemo svoje najljubše modne kose oblačil.

Novi Ornel je ravno to. Razkošnejši kot kdaj koli prej. Ornel je več kot le izdelek in embalaža, je izraz za mehkobo in dišavo že več kot 40 let in vedno znova potrjuje svojo tradicijo kakovosti.

Že znane različice, vodilne med mehčalci Ornela - Calming, Violet, Golden dream in druge, so zdaj obogatene z dišavo iz organskih eteričnih olj. Njihova učinkovitost je bila znana že v starih časih. Uporabljajo se zaradi njihovih blagodejnih učinkov na um, telo in dušo. Novi Orneli vsebujejo 100% organska eterična olja, pridobljena iz rastlin, gojenih brez pesticidov ali drugih umetnih dodatkov. So popolnoma veganske in brez GSO. Zanimivo je tudi, da uporaba novega Ornela spodbuja hitrejše sušenje perila in olajša likanje.

Ornel vsekakor pritegne pozornost in neguje čute, vaše perilo bo še mehkejše in bolj dišeče. Ornel Calming, Violet, Golden Dream, Jasmine & Cotton, Baby & Senitive in By Molecule so le nekateri. Vsak je zgodba zase, vsak je poseben na svoj način, vsak z ljubeznijo skrbno preoblikovan v dišeče kreacije, ki že generacije osvajajo potrošnike. Ko vse okoli nas zadiši, je nekako vse lepše, saj majhne stvari naredijo veliko razliko, najmehkejši dotik in dolgotrajen vonj pa nikogar ne pustijo ravnodušnega.

V najboljši družbi z vrhunskimi kozarci Vivo

Več o programu zbiranja nalepk

Da vam Vivo ponudba ne zbeži, sledite vsem novičkam

Prijavite se