Faks in Ornel

Spoznajte Neofresh® tehnologijo, ki učinkovito nevtralizira neprijetne vonjave, perilo pa ni samo neustavljivo čisto, prav tako ima perilo podaljšan občutek svežine, ne glede na dnevne aktivnosti.

Vstopite v svet dišečega, svežega in mehkega perila. 

Banner MZ Veseli valovi dobavitelj 720x400px18
Banner MZ Veseli valovi dobavitelj 720x400px20
Banner MZ Veseli valovi dobavitelj 720x400px23
Banner MZ Veseli valovi dobavitelj 720x400px24

HELIZIM GEL NEOFRESH

Faks helizim gel Neofresh ima izjemno pralno moč in vrhunsko zmogljivost.
Moč multiencimov v sinergiji z drugimi sestavnimi deli formulacije učinkovito odpravlja različne vrste madežev (stain lifting) in zagotavlja popolno čistočo in briljantno belino tudi pri nižjih temperaturah pranja.
S Faks helizim tekočim detergentom perilo ni samo neustavljivo čisto, tehnologija Neofresh® namreč podaljša tudi občutek svežine ne glede na naše vsakodnevne aktivnosti. Vonj zelenih zelišč, obogaten z blagodejnimi eteričnimi olji mete, evkaliptusa, timijana in limone, ki imajo antibakterijske učinke. Vonj je dodatno oplemeniten z esenco cvetov potonike, ciklame in šmarnic, cedre in jantarja. Nepopisen občutek dolgotrajne svežine vašega perila!

HELIZIM NEOFRESH

Formulacija Faks Helizim Neofresh ima izjemno moč pranja in zagotavlja vrhunske rezultate pranja.
Moč multiencimov v sinergiji z drugimi sestavnimi deli formulacije učinkovito odpravlja različne vrste madežev (stain lifting).
Bogata formulacija zagotavlja popolno čistočo in briljantno belino tudi pri nižjih temperaturah pranja.
Formulacija s tehnologijo Neofresh® učinkovito nevtralizira neprijeten vonj znoja, s katerim smo obremenjeni vsak dan po naporni vadbi ali stresnem dnevu, cigaretnega dima in vse druge potencialne neprijetne vonjave naših oblačil.
Vonj svežih zelenih zelišč, obogaten z blagodejnimi etričnimi olji mete, evkaliptusa, timijana in limone, ki imajo antibakterijski učinek.
S detergentom Fax Helizim perilo ni samo neustavljivo čisto, tehnologija pranja Neofresh® tudi podaljša občutek svežine, ne glede na naše vsakodnevne aktivnosti.

HELIZIM MICELLAR FORMULA

Ob 50. rojstnem dnevu Faks Helizim je bila razvita nova, inovativna formula pralnega sredstva za perilo, Faks Helizim Micellar formula. Zahvaljujoč micelarni tehnologiji micele prodirajo globoko v vlakna oblačila, odstranjujejo tudi najtrše madeže in zagotavljajo globoko čistočo perila tudi pri nižjih temperaturah pranja in privabljajo nečistoče kot magnet. Ta tehnologija je resnična inovacija pri pranju in negovanju, deluje globoko, nežno in brezhibno, zaradi česar so oblačila izjemno čista, mehka in negovana. Fax Helizim vsebuje dišavo Molecule No 1., dišavo, ki jo vsak doživi na poseben način, saj se lahko ponovno pojavi in vsakič, ko jo zavonjate vam diši drugače. V enem trenutku je to vonj lesa, v drugem cvetlic, vedno pa je topel in senzualen. 

ORNEL

Mehčalci Ornel vsebujejo 100% organsko olje ter so izdelani tako, da zadržijo svežino in vonj oblačil dlje časa. Oblačila so mehkejša, sušenje perila pa hitrejše.
Organska olja so koncentrirani rastlinski izvlečki, ki ohranijo naravni vonj oziroma "esenco" svojega vira. Njegove edinstvene aromatične spojine dajejo vsakemu eteričnemu olju značilno esenco.
Organska eterična olja se pridobivajo iz rastlin, ki se gojijo brez pesticidov ali drugih umetnih dodatkov in so veganom prijazni. Ne vsebujejo gensko spremenjenih organizmov.

Ornel Calming privlači s svojim elegantnim cvetličnim vonjem šopka vrtnic, geranije in vijolice, obogaten z notami klinčka in vanilije. Močan, čuten in neustavljivo privlačen.

Prefinjena dišava Ornel Violet je sestavljena iz cvetov vijolic, jasmina, lilije in rožnega cveta z vonjem janeža, klinčkov in cimeta. Dopolnjuje ga vonj žametnega, gurmanskega zrna tonke, ki daje moč, vzržljivost in obstojnost. Zapeljiv vonj prefinjene elegance.

Ornel Golden Dream vas s prvim vdihom osvoji z vonjem pomarančne, jasmina in nektarine. Da zlate sanje trajajo dlje poskrbijo še aromatične esence mošusa, jantarja in sandalovine.

ORNEL NEOFRESH

Novi Ornel Neofresh je aktivna rešitev za brezhibno odstranjevanje vonjav, ki temelji na posebej sestavljeni dišavni kompoziciji Neofresh® tehnologiji.

Z Orneom perilol ni samo mehko, temveč tudi podaljša občutek svežine ne glede na vaše vsakodnevne aktivnosti.
Ornel predstavlja prefinjen vonj nove ere Neofresh, ki s svojim intrigantnim vrhom dragocenih zelenih zeliščnih not in skrbno izbranim cvetličnim šopkom jasmina, šmarnice in geranije z začinjenimi notami daje popolnoma novo dimenzijo čistosti našemu perilu ter svobodo in duševni mir z našimi vsakodnevnimi obveznostmi.

Oglejte si izdelke v spletni trgovini.