ECostella

Z naravno mineralno vodo Costella smo šli še korak dlje, bliže naravi. Nastala je eCostella. Gre za naravno mineralno vodo, ki je kot prva na slovenskem trgu polnjena v plastenke iz 100% recikliranih materialov.

 

Banner MZ Veseli valovi dobavitelj 720x400px14
Plastenke so narejene iz 100 % recikliranega materiala.
Banner MZ Veseli valovi dobavitelj 720x400px16

Novo - plastenka iz 100 % recikliranega materiala

Poleg podpore okolju jo odlikuje visoka kakovost, bogatost s kalcijem in magnezijem ter nevtralni PH. Posledično vodi iz izvira ni potrebno ničesar odvzemati ali dodajati, kot je to običajno pri drugih vodah. Costella s svojo mineralno sestavo blagodejno pripomore k usklajenem delovanju notranjih organov. 

Z eCostello smo odgovorni do narave in družbe in podpiramo trajnostni razvoj. S plastenko iz 100% recikliranih materialov se trudimo zadovoljiti potrebe na trgu in ohranjati okolje z manjšo porabo naravnih virov, poleg tega pa skrbimo tudi za socialni steber trajnostnega razvoja, saj zaposlujemo lokalno prebivalstvo in podpiramo razvoj lokalnega turizma.

Spremljaj eCostello tudi preko QR kode, ki jo najdete na njeni etiketi. Poskeniraj jo in spoznaj neokrnjeno okolje slovenskih pragozdov, kjer domuje in izvira voda Costella polna naravnih mineralov.

 

Oglejte si izdelke v spletni trgovini. 

V spletno trgovino