Coca Cola

Coca-Cola je univerzalna ikona veselja in optimizma. Ta najbolje prodajana pijača v zgodovini je trenutno naprodaj v več kot 200 državah širom sveta. Prepoznavna je po najbolje varovani skrivnostni formuli, že od leta 1886 pa jo sestavljajo samo naravne arome, brez dodanih konzervansov.

Banner Piknik moje znamke 770x540px beli posamicno2
Banner Piknik moje znamke 770x540px beli posamicno7
Banner Piknik moje znamke 770x540px beli posamicno
Banner Piknik moje znamke 770x540px beli posamicno5
Banner Piknik moje znamke 770x400px beli postrani

Coca Cola

Coca-Cola je zgradila svoj popolni sloves na prepoznavnem okusu in edinstveni osvežitvi, ki izpolnjujeta vsak požirek. Predstavlja edinstveno kombinacijo karamelnega sirupa in gazirane vode, ki oblikujeta edinstven okus in občutek osvežitve.

 

Coca‑Cola je najbolj priljubljena in najbolje prodajana brezalkoholna pijača vseh časov ter tudi najbolj prepoznaven izdelek na svetu. Ledeno hladna je odlična za potešitev še tako velike žeje, hkrati pa se popolno poda k vsakem obroku.

 

Letos smo ponudbo popestrili tudi z novim, vznemirljivim okusom Coca-Cola No Sugar Orange Vanilla. Osvežujoč napitek je na voljo v 250 ml steklenički, 330 ml pločevinki ter v 0,5L in 1L plastenkah (PET). Prepoznaven okus Coca-Cole je s tem izdelkom obogaten z aromo pomaranče in vanilije, ki sta sestavni del tudi original Coca-Cola recepta. V novem izdelku sta ti aromi še dodatno poudarjeni. Coca-Cola Orange Vanilla ne vsebuje sladkorja in kalorij.

Oglej si izdelke v spletni trgovini. 

Spletni nakup