Coca-cola

Večnima klasikama med gaziranimi brezalkoholnimi pijačami Coca Coli in Fanti se pridružuje še ledeni čaj Fuzetea. Ste ga že poskusili? 

Poiščite izdelke Coca-cola in Fanta v spletni trgovini

V spletno trgovino

Banner Fixeez dobavitelji Zlati2 720x400px 20233

Banner Fixeez dobavitelji Zlati2 720x400px 20229

Banner Fixeez dobavitelji Zlati2 720x400px 20230

Banner Fixeez dobavitelji Zlati2 720x400px 202210

Fanta Orange

Fanta Orange je gaziran sadni napitek iz POMARANČE s številčnimi zaigranimi mehurčki, ki preseneča z intenzivnim in osvežujočim okusom pomaranče (s 5 % soka). S svojim drznim okusom in penečimi mehurčki ustvarja pravi ognjemet osvežitve v ustih in naravno stimulira čutila. Cilj blagovne znamke Fanta je spodbuditi najstnike k čim bolj kreativnemu druženju in zabavanju.

Banner Fixeez dobavitelji Zlati2 720x400px 20232

Coca-Cola No sugar

Coca-Cola No sugar nudi odličen okus Coca-Cole, osvežuje in dviga razpoloženje - in vse to brez sladkorja. Coca-Cola No sugar je popolna pijača za vse, ki si želijo popolnega Coca-Colinega okusa, vendar brez sladkorja in kalorij.

Fuzetea Breskev in Hibiskus

Negazirana osvežilna brezalkoholna pijača z ekstraktom čaja in okusom breskve in hibiskusa. Beseda Fuze v imenu označuje fuzijo tj. kombinacijo osvežilnega čaja, sočnega sadja in pomirjujočih zdravilnih zelišč, zahvaljujoč čemu je ustvarjen kakovosten okus, ki vas bo sprostil po napornih dnevnih aktivnosti h in vam ponudil obogatene čajne odlike. FUZETEA vam bo pomagala uživati v redkih trenutkih počitka, preden se podate v nove pustolovščine.

Fuzetea No sugar Breskev in Vrtnica

Negazirana osvežilna brezalkoholna pijača z ekstraktom zelenega čaja in okusom breskve in vrtnice. Brez sladkorja. Beseda Fuze v imenu označuje fuzijo tj. kombinacijo osvežilnega čaja, sočnega sadja in pomirjujočih zdravilnih zelišč, zahvaljujoč čemu je ustvarjen kakovosten okus, ki vas bo sprostil po napornih dnevnih aktivnosti h in vam ponudil obogatene čajne odlike. FUZETEA vam bo pomagala uživati v redkih trenutkih počitka, preden se podate v nove pustolovščine.

Obiščite stran aktualnega programa zvestobe Fixeez.

Več