Coca-Cola in Shweppes

Do nalepk Vivo z nakupom Coca-Cole in Shweppesa

 

Zbirajte nalepke Vivo z nakupom izdelkov izbranih dobaviteljev in med 3. 9. in 31. 12. 2020 prejmite do 85 % popusta na elegantno kolekcijo kristalnih kozarcev Vivo - Villeroy & Boch ter izdelke Blomus.

Coca-Cola je brezalkoholna pijača številka 1 v svetu. Shweppes pa velja za prvi tonik na svetu. Katera pijača vam je ljubša?

Več o Coca-Coli in Shweppesu si oglejte v spletni trgovini.

V spletno trgovino
Banner MZ vivo izdelki 720x400px 2020 10 01 29
Banner MZ vivo izdelki 720x400px 2020 10 01 31
Banner MZ vivo izdelki 720x400px 2020 10 01 32

Coca-Cola

Coca-Cola je univerzalna ikona veselja in optimizma. Ta najbolje prodajana pijača v zgodovini je trenutno naprodaj v več kot 200 državah širom sveta. Prepoznavna je po najbolje varovani skrivnostni formuli, že od leta 1886 pa jo sestavljajo samo naravne arome, brez dodanih konzervansov.

Coca-Cola je zgradila svoj popolni sloves na prepoznavnem okusu in edinstveni osvežitvi, ki izpolnjujeta vsak požirek. Predstavlja edinstveno kombinacijo karamelnega sirupa in gazirane vode, ki oblikujeta edinstven okus in občutek osvežitve.

Coca‑Cola je najbolj priljubljena in najbolje prodajana brezalkoholna pijača vseh časov ter tudi najbolj prepoznaven izdelek na svetu. Ledeno hladna je odlična za potešitev še tako velike žeje, hrkati pa se popolno poda k vsakem obroku.

Na voljo je v paleti različnih pakiranj, da zadovolji različne potrebe in priložnosti uporabe. Tako jo lahko najdete v večjih pakiranjih (1L in 1,5L) za konzumacijo doma, ob obroku, s svojimi nabližjimi. Za takojšnjo potešitev žeje poskrbijo manjša pakiranja (0,5L plastenka, pločevinki 0,25L in 0,33L), za razvajanje doma, pa smo za vas pripravili tudi pakiranje 5+1 – kjer ob nakupu petih 0,33L pločevink, prejmete eno brezplačno.

Shweppes

Shweppes je bil vedno simbol sloga in izvirnosti, intelegenten, eleganten, duhovit, rahlo ironičen, vendar vedno pozitiven in zelo izkušen – tako kot ljudje, ki uživajo v Schweppesu.

Verjetno je manj znano, da je Schweppes izumil naturaliziran Nemec iz Švice, Johann Jacob Schweppe, ki je bil urar. Na srečo se je gospod Schweppe, poleg urarstva zanimal za naravoslovne znanosti, imel pa je tudi izumiteljsko žilico. Tako se je prav on domislil komercializirati izum, pri katerem je vodi dodal mehurčke in leta 1783 ustvaril Schweppes, prvo gazirano pijačo, ki je bila na voljo vsem.

V bogati ponudbi okusov Schweppes se najde okus prav za vsakogar, na voljo pa je v različnih pakiranjih (1.5L, 1L, 0.5L plastenkah, pločevinkah 0.33L, stekleničkah 200ml). Schweppes pa ni le odlična osvežilna gazirana pijača. Je tudi popolna kombinacija pri pripravi različnih koktejlov za trenutke sprostitve doma. Enostavno in hitro lahko pripravite različne kombinacije in uživate v lastnih trenutkih sprostitve ali v prijetnem druženju. Postrezite v lepih kozarcih, dodajte malo sadja, ledu in pravih začimb, ter organizirajte pravo koktejl zabavo.

V najboljši družbi z vrhunskimi kozarci Vivo

Več o programu zbiranja nalepk

Da vam Vivo ponudba ne zbeži, sledite vsem novičkam

Prijavite se