Afrodita

Kozmetika Afrodite - ob 50 obletnici delovanja. NARAVA. LEPOTA. KAKOVOST.

To so vrednote, ki pišejo zgodbo o vodilni slovenski hiši lepote. Vrednote, ki jim z ozirom na dobrobit družbenega in naravnega okolja sledijo že od leta 1970. Vrednote, ki so hkrati smernice in navdih!

V Kozmetiki Afrodita verjamejo v moč narave, zato v izdelke, razvite po lastnih recepturah, v zajetni meri vgrajujejo le preverjeno najboljše naravne aktivne sestavine ter vedno bolj izločajo ne-naravne primesi kot so parabeni, parafin, silikoni, vazelin, umetna barvila in sintetične dišave. Izdelki  tako vsebujejo tudi do 99 % naravnih sestavin, poleg tega pa si prizadevajo, da izbirajo sestavine iz ekološke pridelave.

Ker spoštujejo življenje in možnost svobodne izbire, izdelkov ne testirajo na živalih, na tej osnovi pa že vrsto let izbirajo tudi dobavitelje surovin. Še več, izdelki, označeni z oznako VEGAN, ne vsebujejo sestavin živalskega izvora ter so tako primerni tudi za vegane.

Izdelke snujejo in razvijajo v kompleksu lastnih laboratorijev, kjer so podvrženi natančnim fizikalno-kemijskim in mikrobiološkim testom. Dermatološke teste in teste učinkovitostiizvajajo na svetovno priznanih neodvisnih institucijah. Izbirajo sestavine s preverjenim, certificiranim poreklom in sestavine, katerih učinki so potrjeni z in vivo ter in vitro študijami priznanih neodvisnih institucij.

Banner 720x720px 540px dobavitelji Afrodita2

Preverite ponudbo v spletni trgovini Mercator.

V trgovino