Generali zavarovalnica

40 % pika popust z Zlato Pika kartico za sklenitev zavarovanja Generali TURIST

Veljavnost: 19.3.2018 - 19.6.2018

UGODNOST OB SKLNITVI TURISTIČNEGA ZAVAROVANJA SAMO za imetnike Zlate Mercator Pika kartice

V okviru ugodnosti za imetnike Zlate Pika kartice zavarovalec prejme:

  • 40% popust na sklenitev zavarovanja Generali TURIST ter
  • 50 pik v primeru posamičnega kritja oz. 100 pik v primeru družinskega kritja.

Pogoji:

Ugodnosti iz te ponudbe se izključujejo z vsemi ostalimi prodajnimi akcijami in popusti ter se dodeli izključno ob sklepanju zavarovanja.

Ostala določila akcije

Zavarovalec imetnik Zlate Pika kartice s podpisom potrjujem pravilnost in ustreznost vnesenih podatkov ob sklepanju zavarovanja ter dovoljujem njihovo zbiranje in posredovanje partnerskemu podjetju Mercator d.d. za namene pripisa ugodnosti v obliki Mercator pik (posredovanje št. pogodbe, št. pik za nakazilo in št. Zlate Pika kartice). Zavarovalec se hkrati strinjam s pogoji uveljavljanja ugodnosti za imetnike Zlate Pika kartice, ki so objavljeni na spletni strani www.generali.si in www.mercator.si ter, da ima zavarovalnica v primeru predčasne prekinitve pogodbe pravico terjati povrnitev sorazmernega dela upoštevane ugodnosti. Ugodnost bo na Zlato Pika kartico sklenitelja zavarovanja pripisana v roku 15 dni od prejema zavarovalne pogodbe na sedež zavarovalnice. Unovčenje Mercator pik je mogoče le skladno z vsakokrat veljavnimi pravili partnerskega podjetja Mercator d.d., dostopnimi na www.mercator.si in sicer najkasneje v roku predpisanega bonitetnega obdobja za zbiranje in koriščenje pik. Ugodnost ni prenosljiva na druge imetnike Mercator Pika kartic.

Preberite več o ponudbi!

Način uveljavljanja ugodnosti

Na prodajnem mestu Pika partnerja enostavno predložite Pika kartico in upravičeni boste do dogovorjenih ugodnosti. Ob nakupu pridobite bonitetne pike, če izpolnjujete pogoje za to.