BAGS&MORE

Ob nakupu seta 3 kovčkov največji kovček GRATIS

Veljavnost: 15.5.2018 - 30.6.2018

Akcija velja od 15. 5. do 30. 6. 2018 oz. do razprodaje zalog.

Velja za vse znamke in barve kovčka enakega modela.

Popusti se ne seštevajo in se obračunajo pri plačilu.

Preverite pestro izbiro galanterije in darilnega programa v več kot 70 poslovalnicah Bags&More in Office&More po vsej Sloveniji ali na www.bagsandmore.si.

Nagradna igra

Od 15. 5. do 30. 6. 2018 lahko sodelujete tudi v nagradni igri in odpotujete po evropskih prestolnicah!

V žrebanju boste sodelovali vsi, ki boste v obdobju trajanja nagradne igre, ob nakupu v poslovalnicah BAGS & MORE uporabili Pika kartico. Prijavnico za sodelovanje v nagrdani igri prejmete v poslovalnicah Bags&More in Office&More.

Izžrebali bomo 3 x izlet za dve osebi po evropskih prestolnicah.

Splošna pravila in pogoje nagradne igre najdete na www.bagsandmore.si.

O podjetju

Galanterije BAGS&MORE spadajo, skupaj s papirnicami OFFICE&MORE, pod okrilje podjetja ACRON d.o.o. Podjetje je specializirano za področje prodaje ženske in moške potovalne in modne galanterije, darilnega programa, pisarniškega in šolskega materiala ter promocijskih in poslovnih daril. Smo uradni zastopnik več kot 30 visokokakovostnih blagovnih znamk, ustvarjamo tudi lastne in distribuiramo številne druge blagovne znamke. Skupaj jih je več kot 150. Naše poslovalnice so strateško razporejene po celotni Sloveniji in trenutno imamo vrata odprta v več kot 70 poslovalnicah. Večina nudi celoten prodajni asortima, nekatere pa so specializirane galanterije ali papirnice. Naš zaščitni znak »&MORE« zgovorno priča o tem, da lahko tako v enih, kot v drugih najdete veliko več, kot opisuje ime samo.

Vizija podjetja je vedno in povsod postati prva izbira vsakega kupca. Želimo nuditi najširšo ponudbo tako glede izbire kakor tudi kakovosti in cene. Naš slogan »Več za Vas« našo vizijo predstavlja v popolnosti. Uspeh dosegamo s trdim delom več kot 200 zaposlenih, premišljeno izbiramo blagovne znamke, kreiramo lastne prodajne linije in se odzivamo na najrazličnejše potrebe trga. Kupec je tisti, ki je naše vodilo in želimo se mu približati z raznovrstno ponudbo in vlaganjem v nove, privlačne lokacije. 

Način uveljavljanja ugodnosti

Na prodajnem mestu Pika partnerja enostavno predložite Pika kartico in upravičeni boste do dogovorjenih ugodnosti. Ob nakupu pridobite bonitetne pike, lahko pa jih tudi koristite.