Dvojne pike na zimske gume v Hipermarketih Mercator

  • Image

Zimske gume lahko od 13. 10. do 12. 12. 2016 kupite tudi v Hipermarketih Mercator. Pri tem pa vas nagradimo še z dvojnimi pikami.

Dvojne pike na zimske gume v Hipermarketih Mercator

Ob nakupu zimskih gum od 13. 10. do 12. 12. 2016 v Hipermarketih Mercator prejmete dvojne pike.

S Piko lahko plačujete brez obresti do 12 obrokov. V primeru nakupa zimskih gum s Pika kartico na obroke (pogoji: največ 12 obrokov, minimalni nakup 100 EUR, minimalni obrok 20 EUR) prejmete dvojne pike le za prvi obrok (tudi v primeru dneva korporativnih dvojnih pik).

Dvojne pike se priznajo na zimske gume za osebna in poltovorna vozila. Ob nakupu na obroke se dvojne pike pripišejo le za prvi obrok. Ob nakupu gum ne veljajo dnevni popusti, vezani nakupi, kuponske aktivnosti. Akcije/popusti se med seboj izključujejo. Ponudba ne velja za pogodbene kupce. Bonitetnih pik ni mogoče pridobiti pri unovčenju vrednostnih kuponov pridobljenih na podlagi promocije ali z unovčenjem pik. Aktivnosti večkratnikov pik se med seboj izključujejo. Nakup gum je možen tudi po naročilu.

Dodatni 10 % popust na set 4 enakih gum

Ob nakupu seta 4 enakih gum prejmete še dodatni 10 % popust.

10 % popusta na set 4 enakih gum velja od 13. 10. do 26. 10. 2016 oz. do prodaje zalog v Hipermarketih Mercator. Če v posameznem Hipermarketu gum nimajo na zalogi jih lahko naročite.

S Piko lahko plačujete brez obresti do 12 obrokov. Dvojne pike se priznajo na zimske gume za osebna in poltovorna vozila. Ob nakupu na obroke se dvojne pike pripišejo le za prvi obrok. Ob nakupu gum ne veljajo dnevni popusti, vezani nakupi, kuponske aktivnosti. Akcije/popusti se med seboj izključujejo. Ponudba ne velja za pogodbene kupce. Bonitetnih pik ni mogoče pridobiti pri unovčenju vrednostnih kuponov pridobljenih na podlagi promocije ali z unovčenjem pik. Aktivnosti večkratnikov pik se med seboj izključujejo. Nakup gum je možen tudi po naročilu. Popusti se med seboj ne seštevajo.