Splošni pogoji in pravila

Enostavno poslovanje

Sedaj lahko prihranite na vsakem koraku! Pika kartica je povsem enostavna za uporabo, obenem pa vam prinaša mnogo ugodnosti.

Postanite član kluba ugodnosti brez članarine in brez stroškov rednega poslovanja. Ponujamo vam tri vrste Pika kartic, ki se povsem prilagajajo vašim nakupovalnim potrebam in navadam.

Ste uporabnik Pika kartice in si želite ugodnosti, ki so prilagojene samo vam, pa še niste oddali privolitve?

Če še niste med njimi, je možnost tukaj:

Tako se boste pridružili zadovoljnim imetnikom Pika kartice, ki so privolitev že oddali in prejemajo ugodnosti, ki so jim pisane na kožo. S tem, ko dovoljujete, da Mercator obdeluje podatke o vaših nakupnih navadah, ste deležni dodatnih popustov, kuponov ter ostalih posebnih ponudb, ki jih je iz meseca v mesec več. Pohitite in ujemite svoje ugodnosti.

Splošna določila

Podrobnejša določila poslovanja s plačilno-kreditnimi Pika karticami (zelena in zlata Pika kartica) so opredeljena v dokumentu Splošna določila za izdajanje in uporabo bonitetne oziroma plačilno-kreditne Pika kartice.

Preklic kartice in sprememba podatkov

Preklic kartice

Izgubo ali krajo plačilno-kreditne kartice Mercator Pika sporočite takoj:

  • preko telefona na 080 20 80 (brezplačna tel. št.) ali
  • preko elektronske pošte na info@mercator.si
  • pisno na naslov: Poslovni sistem Mercator, d.d., Kontaktni center Mercator, Dunajska cesta 107, 1000 Ljubljana, s čimer potrdite preklic ter naročite predčasno zamenjavo kartice.

Sprememba podatkov

Imetnik Pika kartice lahko svoje podatke spremeni z obrazcem za spremembe ali ustreznim dopisom, na katerega poleg svojih osebnih podatkov navede spremembe in številko svoje Pika kartice. Ob spremembi priimka na naš naslov pošljite pisno izjavo in prerezano Pika kartico.

Natisnite si obrazec za spremembo podatkov.

Izpolnjen obrazec oz. dopis o spremembi podatkov posredujte:

  • na naslov: Poslovni sistem Mercator, d.d., Kontaktni center Mercator, Dunajska cesta 107, 1000 Ljubljana ali
  • na telefonsko številko (0)1 560 10 72 ali
  • na e-mail info@mercator.si.

Spremembe lahko imetnik opravi tudi preko portala Moja Pika, ki za registrirane uporabnike omogoča pregled in spreminjanje osebnih podatkov in limita ter pregled nad zgodovino nakupov.