Klubi

Mercatorjevi klubi

Vabimo vas v naše klube, kjer se za vsakega najde kakšna ugodnost ali zanimivost.

Članstvo v klubih je brezplačno za vse imetnike Pika kartice. Izpolnite pristopnice in se nam pridružite!

banner Upokojenci 1100x480px cetrtek Copy

Senior klub

Spoštovani upokojenci! Za vse vas, ki uživate v jeseni življenja, smo oblikovali poseben klub Senior, ki vam ponuja mnogo ekskluzivnih prednosti in dodatnih ugodnosti.

Več o včlanitvi in ugodnostih.

Maxi klub 525x350px

Maxi klub

Namen Maxi kluba je oblikovanje visokokakovostne ponudbe blaga in storitev blagovnice Maxi namenjene specifičnim potrebam naših kupcev.Za člane kluba smo pripravili poseben program zvestobe, ki bo trajal v času bonitetnega obdobja. Vse nakupe, ki jih boste kot član Maxi kluba opravili v enem dnevu in bodo znašali 40 EUR, bomo nagradili z eno Maxi točko.

Vstopite v prenovljen Maxi gourmet Market.

Klub Intersport

Klub INTERSPORT

Klub INTERSPORT je namenjen vsem, ki prisegate na aktivno preživljanje prostega časa, skrbite za svoje dobro počutje in zdravje in verjamete, da je to pot, po kateri se pride do bolj kakovostnega življenja. Z raznovrstnimi informacijami in nasveti strokovnjakov Klub širi obzorja, omogoča izmenjavo izkušenj in informacij, druženje na izbranih dogodkih in podobno. Ugodnejši nakup športne opreme in storitev v prodajalnah INTERSPORT ter pri partnerjih Kluba članom omogoča, da se boste s svojim športom ukvarjali še raje, še bolj pogosto in pri tem kar najbolj uživali.

Več o včlanitvi in ugodnostih.