Klubi

Mercatorjevi klubi

Vabimo vas v naše Mercator klube, kjer se za vsakega najde kakšna ugodnost ali zanimivost.

Članstvo v klubih je brezplačno za vse imetnike Pika kartice. Izpolnite pristopnice in se nam pridružite!

Se v svojem prostem času radi posvečate zdravemu življenju, gibanju in športnim aktivnostim? Ali vas zanimajo informacije in koristni nasveti o vzogji, negi, zdravju, prehrani, učenju in igri vaših malčkov? Obiščete naš Maxi v centru Ljubljane ali poiščete vse ugodnosti za upokojence?

Klub Intersport

Vabljeni v Klub Intersport, ki je namenjen vsem, ki prisegate na zdrav način življenja in si želite še več informacij glede zdrave prehrane, gibanja in kakovostnega preživljanja prostega časa. Svojim članom nudi raznovrstne informacije in nasvete strokovnjakov, pa tudi prijetno druženje, med katerim si boste lahko izmenjali vaše izkušnje.

Več o včlanitvi in ugodnostih.

Senior klub

Spoštovani upokojenci! Za vse vas, ki uživate v jeseni življenja, smo oblikovali poseben klub Senior, ki vam ponuja mnogo ekskluzivnih prednosti in dodatnih ugodnosti.

Več o včlanitvi in ugodnostih.

Maxi klub

Namen Maxi kluba je oblikovanje visokokakovostne ponudbe blaga in storitev blagovnice Maxi namenjene specifičnim potrebam naših kupcev.Za člane kluba smo pripravili poseben program zvestobe, ki bo trajal v času bonitetnega obdobja. Vse nakupe, ki jih boste kot član Maxi kluba opravili v enem dnevu in bodo znašali 40 EUR, bomo nagradili z eno Maxi točko.

Več o včlanitvi in ugodnostih.