M Tehnika

Vse za gradnjo, prenovo, vzdrževanje in opremo domovanja boste našli v prodajalnah M Tehnika kjer vam nudimo tudi izjemno ugodne plačilne pogoje.

Prodajalne M Tehnika pokrivajo naslednja področja:

 • Vse za gospodinjstvo
 • Vse za dom
 • Vse za delavnico
 • Vse za gradnjo
 • Vse za prosti čas

Ugodnosti za naše kupce

Nakup na 24 obrokov s Pika kartico

Včasih si je treba privoščiti nekaj več. Poskrbite, da boste v svoj dom stalno vnašali potrebno svežino in si še dodatno polepšali tiste trenutke, ki jih doma preživite s svojimi najdražjimi. V prodajalnah M Tehnike vam nudimo plačevanje do kar 24 obrokov brez obresti in drugih stroškov, kjer je najnižji znesek obroka 40 EUR. Več o obročnem odplačevanju.

Iz pestre ponudbe izdelkov tehnike, gradbenega materiala ki jih lahko imetniki Pika kartice kupite po vedno znižanih cenah, boste zagotovo našli nekaj zase.

1,2,3 hitri kredit Banke Koper

Odobritev kredita na prodajnem mestu, brez obiska banke. Za komitente vseh bank. Več o pogojih odobritve hitrega kredita Banke Koper.

Brezobrestna prodaja z 1,2,3 kreditom ne velja v Spletni trgovini M Tehnika.

Formati prodajaln M Tehnika

 • Center tehnike in gradnje

  V Centrih tehnike in gradnje boste našli najrazličnejše izdelke široke potrošnje, od izdelkov vse za mizo, malih gospodinjskih aparatov, izdelkov bele in rjave tehnike, do zabavne elektronike ter foto in računalniške opreme, osebnih gradbenih materialov, kritin, fasad, izdelki betonske galanterije, keramike, barv ter lakov, najrazličnejših orodij, elektro opreme, prav tako vam nudimo bogato opremo iz programa vse za vrt in okolico, od izdelkov vrtne galanterije in mehanizacije do izdelkov zalivalnega programa.

 • Železnina

  V prodajalnah Železnine lahko izbirate med pestro ponudbo izdelkov za vodovod in kopalnice, opremo in stroje za gradbeništvo, orodja in pribor, okovje in pritrdilna tehnika, vse za delavnico, barve in kemični izdelki, elektro material, delovna zaščita….Na vašo željo lahko vsaka prodajalna naroči izdelek, ki ni v rednem prodajnem programu prodajalne.

 • Tehnika

  V prodajalnah Tehnike lahko izbirate med računalniško in foto opremo, gospodinjskimi aparati, ter izdelki vse za dom in ambient. Na vašo željo lahko vsaka prodajalna naroči izdelek, ki ni v rednem prodajnem programu prodajalne.

 • Internetna tehnična trgovina

  Internetna tehnična trgovina mtehnika.mercator.si olajša nakup vsem, ki jim klasični nakupi niso najbolj po volji. Tako lahko v tehnični spletni trgovini kupujete računalniške in foto izdelke, hišne aparate, zabavno elektroniko, izdelke za gradnjo in vrt in druge dodatke za vaš dom in okolico…. Na spletu vam omogočamo: plačilo s Pika kartico, zbiranje bonitetnih pik, obročno nakupovanje (do 24 obrokov) brez obresti, pri nakupu v vrednosti najmanj 200 EUR vam kupljeno blago dostavimo brezplačno, tudi največje izdelke vam dostavimo do vrat. Široko ponudbo izdelkov stalno dopolnjujemo in prilagajamo različnim sezonam in tematikam.