Z nakupom banan v eksotični Ekvador

  • Image

Z nakupom banan v sočni Ekvador v deželo vulkanov, tropskih gozdov, barvitih tržnic in nasadov banan.

V nagradni igri se sodeluje lahko na dva načina:

  • Z nakupi banan v vrednosti vsaj 1 EUR v živilskih prodajalnah Mercator (z izjemo franšiznih prodajaln in Mercator spletne trgovine): Ob nakupu banan v vrednosti vsaj 1 EUR se vam na blagajni avtomatično izpiše kupon s kodo za sodelovanje v nagradni igri. Pošljite SMS s ključno besedo EKVADOR in številko kode iz prejetega kupona na številko 4080 in tako sodelujete v nagradni igri. Med besedo EKVADOR in številko kode mora biti nujno presledek. Če hkrati kupite za več EUR banan, se vam ob nakupu na blagajni prav tako izpiše en sam kupon s kodo, s katero pa ste uvrščeni v žreb tolikokrat, za kolikor evrov banan ste kupili. Kolikokrat ste z določeno kodo uvrščeni v žreb, izveste iz izpisa na koncu blagajniškega računa. Cena poslanega SMS sporočila je po ceniku operaterja. Cena povratnega SMS sporočila pa je brezplačna.
  • Pravilno odgovorite na nagradno vprašanje: Ker nakup ni pogoj za sodelovanje, lahko v nagradni igri sodelujete tudi tako, da preko spodnjega obrazca odgovorite na nagradno vprašanje, ki se glasi: Po pridelavi katerega eksotičnega sadja je poznan Ekvador? a) po bananah, b) po jabolkih.

Iz posameznega elektronskega naslova lahko preko spletnega obrazca v nagradni igri sodelujete samo enkrat. V žreb bodo uvrščeni samo pravilni odgovori.

Nagrade

Izžrebali bomo 2 x 10-dnevno potovanje Zakladi Ekvadorja za dve osebi s turistično agencijo Kompas v vrednosti 6.000 EUR.

Možni datumi koriščenja nagrade oz. odhoda: 7. 7. 2017 ali 10. 11. 2017.

Preberite več o turističnem programu Zakladi Ekvadorja.

Nagrade ni mogoče zamenjati ali izplačati v gotovini. Nagrade niso prenosljive na drugo osebo.

Nagrajenca

Nagrajenca nagradna igre sta:

  • Tamara F. iz Komna
  • Djordjo V. iz Ljubljane

Nagrajencema čestitamo!

Splošna pravila in pogoji nagradne igre

Oglejte si splošna pravila in pogoje nagradne igre!