Vrtni centri Mercator z vami že peto leto

  • Image

Mercator prebuja pomlad saj zdaj lahko vse za svoj vrt in balkon najdete v Mercatorjevih vrtnih centrih!

Če je vaš ponos balkonski vrtiček ali pa z veseljem obdelujete res konkreten vrt – v naših vrtnih centrih boste presenečeni nad široko in raznoliko ponudbo vsega, kar potrebujete .

V vrtnih centrih poleg  Mercator centrov Šiška, Domžale, Kranj Primskovo, Novo mesto Bršljin,  Celje, Maribor Tabor in Ptuj Špindlerjeva najdete res veliko izbiro vseh izdelkov in pripomočkov za najlepši vrt. Izberite sadike raznoraznih rož in zelenjave, pa sveže dišavnice, drevesa in grmovnice. Imamo več vrst zemlje za vrt in za balkonske rože, okrasna korita in vrtno mehanizacijo, veliko in malo orodje, gnojila in vse izdelke, ki jih potrebujete, da bo vaša trava res lepa. Predstavili vam bomo trende in novosti, pozorni bodite tudi na veliko izbiro izdelkov za ekološko vrtnarjenje. Naši strokovnjaki in strokovnjaki izbranih dobaviteljev vam bodo vsak dan na voljo za koristne nasvete, ki pridejo še posebej prav pri urbanem vrtnarjenju.

V Mercatorjevih vrtnih centrih ponujamo vse za vrt že peto leto, zato smo si nabrali veliko izkušenj o tem, kaj res želite in potrebujete. Ponudba je tako prilagojena prav vašim zelenim kotičkom, rožnim in zelenjavnim vrtičkom, tratam in vrtovom. Obiščite nas, saj je pomlad že tu!

Delovni čas vrtnih centrov:

VRTNI CENTER

PON - SOBOTA

NEDELJA

KRANJ PRIMSKOVO

8 - 20

8 - 13

ŠIŠKA

8 - 20

8 - 14

DOMŽALE

8 - 20

8 - 13

CELJE

8 - 20

8 - 13

MARIBOR TABOR

8 - 20

8 - 13

NOVO MESTO BRŠLJIN

8 - 20

8 - 13

PTUJ

8 - 21

8 - 13