Nagradna igra Poletna tudi po poletju

  • Image

POLETNA TUDI PO POLETJU

Resda smo komaj zakorakali v poletje in smo vsi v odlični formi, bi si pa zagotovo želeli spoznati, kako do dobrega počutja tudi po poletju, kajne? Z Alenko Košir in izdelki Bio Zone vam bomo pomagali odkriti to skrivnost. Za vas smo jeseni pripravili zanimivo delavnico. Zato že danes razmišljajte, kaj boste za  dobro počutje in vrhunsko formo storile do jeseni.

POTEK DELAVNIC

Delavnica z Alenko Košir in izdelki Bio Zone  bo potekala 20. 9. 2017 s pričetkom ob 18. uri v restavraciji Romansa v blagovnici Maxi v Ljubljani.

Gre za 3-urno delavnico na temo Poletna tudi po poletju.

Sestavljena bo iz informativnega predavanja o  tem, kako se preprosto in naravno prehranjevati, da bi se dobro počutili tudi po poletju. Skupaj pa boste lahko pripravile tudi kako jed.

Kako do delavnic?

Delavnice so brezplačne, nanje se lahko prijavite vse. Ker pa je na voljo le 25 mest, je za sodelovanje potrebno odgovoriti na preprosto vprašanje. Na Mercatorjevem FB profilu ali  Alenkini recepti morate poiskati recept, ki ga je pripravila Alenka Košir z izdelki Bio Zone in izbrati vam najljubšega. Preko spletnega obrazca spodaj pa nato lahko oddate svojo prijavo za sodelovanje v nagradnem žrebanju in zapišete točen naziv recepta.

Prijave zbiramo vse do 30. 8. 2017. Sledilo bo žrebanje, na katerem bomo izbrali 25 udeleženk/udeležencev delavnice. Nagrajence bomo obvestili preko elektronskega naslova.

Nagradna igra velja od vključno 3. 7. 2017, pa vse do 30. 8. 2017.

Obrazec za odgovor na nagradno vprašanje