Alenkini nasveti

  • Image

Praktični nasveti za lepoto, dobro počutje in odlično formo

Tudi ob današnjem hitrem tempu življenja je možno naravno poskrbeti za našo lepoto in se prehranjevati kakovostno, in to na povsem enostaven način. Preizkusite koristne in uporabne nasvete Alenke Košir.

Domaca maska za lase 4

Maska za barvane/poškodovane lase

Poleti, ko so vaši lasje zaradi sonca in vode še posebej občutljivi, si pripravite domačo masko iz jajčnih rumenjakov.  Povrnila bo lesk in voljnost vašim lasem, vse sestavine pa najdete kar v domačem hladilniku.

Preberite celoten članek!

Maska s kurkumo Alenka Kosir 525x350px

Maska za sijočo polt brez temnih madežev

Doma pripravljena in povsem naravna maska za obraz bo v hipu osvežila vašo polt. Njena priprava je povsem enostavna in hitra. Kot nalašč za poletno razvajanje vaše kože.

Preberite celoten članek!

Cokoladne energijske ploscice Bio Zone 525x350px

Idealen prigrizek za smučarje: energijske ploščice iz Bio Zone sestavin

Če se v zimskih dneh odpravljate na smučarijo, bodo kot prigrizek idealne doma narejene čokoladne energijske ploščice, saj obroki ne smejo biti preveliki, hkrati pa nam morajo zagotoviti dober vir energije. Energijske ploščice so narejene iz kakovostnih sestavin Bio Zone in vsebujejo ogljikove hidrate in kar nekaj zdravih maščob, ki vam bodo zagotavljale energijo za dlje časa.

Preberite celoten članek!

Bio Zone recept Alenke Kosir jabolcna torta 525x350px

Praznični čas z Bio Zone

Ni pomembno, kaj jeste od božiča do novega leta, ampak kaj jeste od novega leta do božiča! Zelo pomemben pa je tudi izvor živil, ki jih uporabljamo pri pripravljanju prazničnih jedi.

Preberite celoten članek!