24.10.2011

Razglasili naj šefe 2011

V naši novoodprti Maxi Galeriji v Ljubljani smo v torek, 18. oktobra, na priložnostni slovesnosti podelili priznanja našim najboljšim vodjem.

V Mercatorju se ponašamo z veliko odličnimi vodji, a le nekateri med njim so si pridobili naziv »naj šef 2011«. Kateri naši sodelavke in sodelavci so naj šefi 2011, je bilo razkrito na priložnostni slovesnosti v Maxi Galeriji v Ljubljani, s katero se je sklenil letošnji natečaj. Prireditev Naj šef je v Mercatorju postala že tradicionalna, saj je tokrat potekala petič zapored.

Priznanja sta naj šefom podelila predsednik Mercatorjeve uprave mag. Žiga Debeljak in članica uprave mag. Vera Aljančič Falež, dogodka pa so se udeležili tudi Peter Zavrl, član uprave za področje MTS - Tehnika, veleprodaja in dopolnilne dejavnosti, Jože Sadar, pomočnik predsednika uprave za področje MTS - Maloprodaja, market program ter drugi predstavniki vodstva družbe.

Kot je v uvodnem nagovoru poudaril predsednik uprave Žiga Debeljak, je podjetje lahko uspešno le, če ima veliko dobrih vodij, in to na vseh področjih delovanja. Samo sposobni vodje namreč lahko ustvarjajo mozaik naše poslovne uspešnosti, kar je zlasti ključno v zaostrenih gospodarskih okoliščinah. Pri tem pa ne gre samo za ustvarjanje dobrih rezultatov, temveč tudi za ustrezen način vodenja, ki temelji na naših korporacijskih vrednotah. Ne nazadnje so naj šefi tisti naši vodje, ki so jih za ta naziv predlagali njihovi sodelavke in sodelavci. Nagrajencem se je predsednik uprave Žiga Debeljak ob tej priložnosti zahvalil za dobro in uspešno opravljanje dela.

In kdo so letošnji naj šefi?

Naj šef 2011
Foto: Naj šef 2011 s predsednikom in članico uprave

Častni naziv naj šef 2011 in nagrado v bruto vrednosti 1.000 evrov si je pridobil Branko Petek iz MC TGP Slovenske Konjice. Jože Lavrenčič (HM Ptuj), Hermina Otoničar (finančno računovodstvo) in Lidija Rehberger (Supermarket Žalec) so prejeli nagrado v bruto vrednosti 500 evrov, priznanja Naj šef 2011 pa so prejeli še: Dušan Ivančič (Supermarket Tolmin), Dubravka Petrič (HIT Market Trbovlje), Tatjana Kavčnik (Koseze), Irena Perhavec (HM Postojna), Uroš Jud (HM Murska Sobota), Milena Jurčević (P3 Dunajska 109), Irena Jan (Supermarket Šmartno ob Paki), Marija Mrakič (Market Bovec) in Nevenka Lutman (Salon pohištva Nova Gorica).

Naj šefi 2011 s prisotnimi člani KUSM
Foto: Najboljši šefi v letu 2011 skupaj s prisotnimi člani Kolegija uprave Skupine Mercator

Naj šefom 2011 iskreno čestitamo!

Vsi članki