Velika nagradna igra

Podelili smo bon v vrednosti 10.000 EUR za prenovo gostinskega lokala

Z žrebom smo uspešno zaključili od 15. januarja do 15. junija trajajočo Veliko nagradno igro – Prenova gostinskega lokala, ki smo jo izvedli skupaj s podjetjema Atlantic Trade d.o.o. in Škerjanc d.o.o.

  • Glavna nagrada zajema bon v vrednosti 10.000 EUR in je namenjena prenovi gostinske opreme.
  • Izžrebano je bilo podjetje Koktajl, d.o.o.

Bon je nagrajencu predal vodja HoReCa kanala na Mercator Veleprodaji, g. Ivo Rozman, ki je skupaj z ga. Dašo Lipičnik Škalič izžrebal nagrajenca.

Nagrajenec, lastnik podjetja Koktajl d.o.o, g. Tomaž Fartek je ob tej priliki povedal:

»Vesel sem, da bom s tem zneskom lahko opremil svoj lokal, saj bo ambient tako še bolj zaživel in stranke se bodo raje vračale. Še enkrat hvala Mercatorju, s katerim sodelujemo že vrsto let«.

IMG 20200623 WA4
IMG 9260

Dobitniku želimo še naprej veliko uspeha na njegovi poslovni poti in hitro ter uspešno prenovo lokala. Vas, spoštovani kupci, pa vabimo, da tudi v prihodnje spremljate zanimive aktivnosti, ki smo jih pripravili. Gostinska dejavnost si zasluži spodbudo.
 
Čestitamo nagrajencu!

Z izdelki Atlantic Trade do PRENOVE GOSTINSKEGA LOKALA v vrednosti 10.000 EUR!!!

Opravi nakup izdelkov Atlantic Trade v višini nad 40 EUR in se z malo sreče poteguj za prenovo gostinskega lokala v vrednosti 10.000 EUR.

V sodelovanju z dobaviteljem Atlantic Trade d.o.o. ter izvajalcem Škerjanc d.o.o. vas obveščamo, da zaradi izjemnih okoliščin trajanje nagradne igre PRENOVA GOSTINSKEGA LOKALA podaljšujemo do 15.6.2020.

  • Nagradna igra poteka od 16.1.2020 do vključno 15.6.2020 do 24.00 ure,
  • Nakup je pogoj za sodelovanje v nagradni igri,
  • Prenova v vrednosti 10.000 EUR zajema: opremo za gostinski lokal (stoli, mize, senčniki, zunanji stoli in mize, aparati itd.).

Izvajalec je podjetje Škerjanc d.o.o.; nagrada zajema blago in storitve iz njihove ponudbe. Nagrada ne zajema večjih gradbenih posegov.

Kdo lahko sodeluje?

V nagradni igri lahko sodelujejo pravne osebe in samostojni podjetniki posamezniki.

Vse navedbe iz Splošnih pogojev (datum žreba, obveščanje, časovnica izvedbe prenove) se prilagodijo podaljšanju trajanja nagradne igre. Žreb nagrajenca bomo izvedli okvirno v roku 14 dni po poteku nagradne igre.

Vsak nakup nad 40 EUR šteje!

Seznam izdelkov pa si lahko ogledate tukaj!

Splošni pogoji in pravila nagradne igre.

Več