Tek nas druži

Zapis je del projekta: Tek nas druži.

Vsi lahko tečemo. Otroci in odrasli, začetniki in izkušeni. Ponosni smo, da v Mercatorju že vrsto let spodbujamo ljudi k aktivnemu življenjskemu slogu in k udeležbi na Ljubljanskem maratonu in Lumpi teku. Vsako leto se aktivno pridruži tudi več naših sodelavcev, ki spodbudo najdejo v skupnih tekaških pripravah. Veseli smo, da nas tek druži v tako velikem številu.

Tek nas druzi izpostavitev 2

Najmlajši se pripravljajo na Lumpi tek

Tudi letos bomo začeli z aktivno vadbo za otroke po Sloveniji - Lumpi tekovadbo. Skupaj s tekaškim trenerjem Urbanom Praprotnikom se bodo otroci iz vrtcev ter otroci naših sodelavcev pripravljali na jesenski Lumpi tek. Aktivnost z otroki je pravi užitek tudi za odrasle, še posebej, če skupaj sledite prikupnim vajam, ki vas takoj spravijo v gibanje, pri tem se pa še vsi lepo zabavate.

Naši sodelavci tečejo

Za tek spodbujamo tudi naše zaposlene, da se jih čim več navduši za tek in gibanje na splošno ter se jih čim več pridruži tej športni prireditvi. Spodbudo najdejo v skupnih tekaških pripravah. Mario, Mojca, Smiljana, Dejan, Jernej in drugi kolegi iz Mercatorja se že aktivno pripravljajo.

Da bi se pred maratonom dobro ogreli, si poglejte kaj so na skupnem snemanju za našo kampanjo Tek nas druži povedali naši sodelavci. Tudi letos vas bodo njihovi vedri obrazi in spodbudne besede navduševali za tek.

Tečemo vsi

Vsi ostali, ki se morda celo leto pripravljate za aktivno udeležbo na največji tekaški prireditvi v Ljubljani ali pa o tem šele razmišljate, dobrodošli da se ogrevate tudi z nami. Ponovno bomo poskrbeli za prijetna druženja v naravi. Tekli bomo, hodili ali preprosto opazovali naše najmlajše, kako uživajo v gibanju in v družbi svojih vrstnikov. Več nas je boljše je, zato tudi vabimo vse gibanja željne, da se nam pridružite jeseni na rekreativnih druženjih, ki jih bomo od septembra dalje organizirali po različnih krajih Slovenije. Naša druženja bodo potekala v športno rekreativnem duhu, kar pomeni, da niso tekmovalne narave, temveč so namenjena temu, da se gibamo in družimo.

Če ne boste tekli, pa se pridružite našim delavnicam, kjer osvajamo prvine nordijske hoje in se skupaj z otroki navdušujemo za gibanje. Družila nas bo dobra volja, aktiven življenjski slog in občutek za skupnost. Ja, tek nas druži.

Kako potekajo naša aktivna druženja si oglejte v kratkem predstavitvenem videu:

Mercator je ponosni sponzor Ljubljanskega maratona in Lumpi teka.

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se