Tek nas druži

Zapis je del projekta: Tek nas druži.

Vsi lahko tečemo. Otroci in odrasli, začetniki in izkušeni. Ponosni smo, da v Mercatorju že vrsto let spodbujamo ljudi k aktivnemu življenjskemu slogu in k udeležbi na Ljubljanskem maratonu in Lumpi teku. Vsako leto se aktivno pridruži tudi več naših sodelavcev, ki spodbudo najdejo v skupnih tekaških pripravah. Veseli smo, da nas tek druži v tako velikem številu.

Tek nas druzi izpostavitev 2

Najmlajši se pripravljajo na Lumpi tek

Tudi letos bomo začeli z aktivno vadbo za otroke po Sloveniji - Lumpi tekovadbo. Skupaj s tekaškim trenerjem Urbanom Praprotnikom se bodo otroci iz vrtcev ter otroci naših sodelavcev pripravljali na jesenski Lumpi tek. Aktivnost z otroki je pravi užitek tudi za odrasle, še posebej, če skupaj sledite prikupnim vajam, ki vas takoj spravijo v gibanje, pri tem se pa še vsi lepo zabavate.

Naši sodelavci tečejo

Za tek spodbujamo tudi naše zaposlene, da se jih čim več navduši za tek in gibanje na splošno ter se jih čim več pridruži tej športni prireditvi. Spodbudo najdejo v skupnih tekaških pripravah. Mario, Mojca, Smiljana, Dejan, Jernej in drugi kolegi iz Mercatorja se že aktivno pripravljajo.

Da bi se pred maratonom dobro ogreli, si poglejte kaj so na skupnem snemanju za našo kampanjo Tek nas druži povedali naši sodelavci. Tudi letos vas bodo njihovi vedri obrazi in spodbudne besede navduševali za tek.

Mercator je ponosni sponzor Ljubljanskega maratona in Lumpi teka.

Pridružite se nam na Lumpi teku tudi vi!

Še prej pa svoje malčke pripravite z zabavno 'tekovadbo'. 

Več o 'tekovadbi'

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se