Otja Slatinšek in Raja Hudarin - OŠ Mihe Pintarja Toleda Velenje

Zapis je del projekta: Mali šef.

Otja in Raja hodita v 5. razred in sta prijateljici že od nekdaj, saj sta tudi njuni mamici dobri prijateljici. Skupaj hodita v šolo, se zabavata, hodita na pevske vaje in k tabornikom. Otja ima rada glasbo, poje, igra klavir in bobne. Rada riše, igra odbojko in pleše hip hop. Raja je še zgovornejša od Otje, rada pleše in poje. Je strašna športnica, saj se ukvarja s plezanjem, smučanjem in gimnastiko. Doma najraje kuha sama, ker drugače ji vsi težijo… Otja in Raja tvorita zelo dinamičen duet!

Za kaj bomo porabili denar?

Ob morebitni zmagi bomo upoštevali želje malih šefinj in vložili znesek v nujno potrebno prenovo kuhinje.

Z nakupom izdelkov z oznako Mali šef glasujte za šolo svojega favorita in jim pomagajte do uresničitve šolskih projektov.

Glasujte in podprite!

OŠ Mihe Pintarja Toleda Velenje

OŠ Mihe Pintarja Toleda je najstarejša šola v Velenju, ki je v letu 2020 praznovala svojo 60 letnico obstoja. Pravimo, da se nahaja na sončni strani Velenja in s svojo unikatno arhitekturno podobo omogoča edinstven učni prostor za sonaravno bivanje. Vsak razred je samostoječa hiška, ki ima svoj atrij in se v osrednjem atriju združi v celoto. Tako učenci velik del življenja v šoli preživijo v naravi, tudi v učilnici na prostem in s tem spodbujamo sonaravno delovanje šole.

OS MIHE PINTARJA TOLEDA VELENJE

Glavna usmeritev delovanja šole je osredotočena na razvijanje otrokovih potencialov skozi obvezni in predvsem razširjen program šole. Poleg zagotavljanja kvalitetne izvedbe obveznega programa poskuša šola priti do vsakega posameznika preko izbirnih predmetov, interesnih dejavnosti ter šolskih in obšolskih aktivnosti, ki jih izvajajo mentorji, kot npr. muzikali, šolske gredice, mednarodni projekti, uvajanje NTC metod učenja, šolski band, aktivni odmor, črta zaupanja.