Aktualno branje

  • Galerija 750x200 1

    Trganci iz račjih bedrc s prilogo

    Sara in Naja iz Osnovne šole Antona Ukmarja Koper sta v 4. oddaji skuhali trgance iz račjih bedrc, parjene žemljice in omake (BBQ, slivova,… ).

  • Galerija 750x200 2

    Račje tortilje s prilogo

    Nik in Nika iz Osnovne šole Preska Medvode sta v 4. oddaji pripravila račje tortilje, julienne zelenjavo in pomarančno omako.

  • Mali sef recept720x500 BRODET NA BELO

    Brodet na belo iz postrvi

    Ana Natalie in Martina iz Osnovne šole Mengeš sta v tretji oddaji zakuhali brodet na belo iz postrvi.

  • Mali sef recept720x500 postrvji zlicniki

    Postrvji žličniki s prilogo

    Izidor in Domen iz Osnovne šole Planina pri Sevnici sta v tretji oddaji pripravila postrvje žličnike v masleni rakovi omaki (sauce Nantua) in krompirjevo espumo.

  • malisef3750 500

    Jetrni cmoki s prilogo

    Staša in Stella iz OŠ Miklavž na Dravskem polju sta v drugi oddaji zakuhali jetrne cmoke s proseno kašo, pečene v svinjski mrežici z zeliščno omako in zelenjavno prikuho (različne tehnike).

  • mercator jajcaSEZNAM750 500

    Kako enostavno olupimo jajce?

    S pomočjo priznane kuharske mojstrice Mojce Trnovec odkivamo male skrivnosti velikih kuharjev.