56 zlatih priznanj za kruh in slaščice v naši ponudbi

Zlata priznanja za odlično kakovost, ki jih podeljuje Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij Gospodarske zbornice Slovenije je letos prejelo 9 Mercatorjevih slaščičarskih in finih pekovskih izdelkov ter kar 47 vrst kruha in pekovskih izdelkov različnih pekarn, ki so na voljo v Mercatorju.

Oglejte si kateri kruh in pekovksi izdelki so prejeli zlata odličja!

V spletno trgovino
Odlicna sveza sladica2
odlicen pekovksi izdelek2

Skupaj rekordnih 9 zlatih priznanj za odlično kakovost so prejeli Mercatorjeve potice (potratna, orehova, orehova z rozinami in veganska) ter kokos kocke, malinina torta, jabolčni zavitek, skutni zavitek in orehova rezina. Nagrajene izdelke izdeluje Mercator-IP.

V Mercatorjevi ponudbi pa je tudi kar 23 z zlatom nagrajenih vrst kruha iz Pekarne Grosuplje, ki so na voljo samo v Mercatorju, 14 zlatih kruhov iz Žita, 3 zlati iz Mlinotesta, po dva zlata izdelka pa še iz Mlinopeka, Mlinotesta in pekarne Pečjak ter en izdelek iz pekarne Don Don. Večino nagrajenih izdelkov lahko najdete v vsaki Mercatorjevi prodajalni.

Najvišja priznanja za odlično kakovost kruha, pekovskega in finega pekovskega peciva, keksov, testenin in svežih slaščic so potrditev, da so izdelki samo iz izbranih sestavin, narejeni pa z veliko znanja in s spoštovanjem tradicije ter z upoštevanjem najnovejših trendov.

IMG skupinski kruh leze