Fax in Ornel

  • Image

Linija Eco active nature

naredimo več za generacije, ki prihajajo!

Da bi bodočim generacijam zapustili kar najbolj čisto okolje, je Saponia, v letu svojega velikega jubileja, 125-letnice obstoja, na trg lansirala eco premium linijo – Eco Active Nature, ki povezuje blagovne znamke Faks helizim, Ornel, Arf in Likvi.

EU Ecolabel certifikat podeljuje neodvisna inštitucija, potrošnikom pa sporoča, da proizvodi izpolnjujejo stroga evropska ekološka merila. ECOLABEL certifikat, ki je priznan v vseh državah EU, je dodeljen naslednjim proizvodom:

  • ARF Kopalnica in
  • ARF Steklo ter
  • tekočemu detergentu za ročno pranje posode LIKVI

banner Moje znamke izdelki 1400x916px 2019 06 069

 

Skrbno uravnotežene formulacije teh proizvodov vsebujejo 99,9% naravnih sestavin, na priznanem nemškem inštitutu pa so preizkusili in potrdili njihovo učinkovitost v rezultatih čiščenja.

V liniji  proizvodov Eco Active Nature so visoko učinkoviti proizvodi, ki ne vsebujejo dišav in barvil:

Faks helizim gel in detergent v prahu. Te proizvode še posebej priporočamo osebam, ki so še posebej občutljive na dišave v detergentih. V liniji je tudi mehčalec perila nežnega vonja Ornel Eco Active Nature, ki ne vsebuje alergenov in barvil. 

Proizvodi iz linije Eco Active Nature so dermatološko preizkušeni, niso testirani na živalih, ne vsebujejo sestavin živalskega izvora – Vegan friendly, embalaža pa se lahko reciklira.

Eco Active Nature linijo priporočamo vsem, ki so nagnjeni k alergijam, oziroma vsem, ki želijo živeti zdravo, v skladu z naravo, ki nas obkroža. 

Preverite ponudbo!