Delamaris

  • Image

Delamaris je sinonim za zdrav užitek že 140 let

Delamaris praznuje v tem letu 140 let tradicije proizvodnje naravnih in visokokakovostnih ribjih izdelkov.

Najbolj popularni sta skuši z zelenjavo Izola brand in Weekend

Delamaris je najbolj prepoznaven po izdelkih iz visokokakovostne severnomorske ribe skuše, ki v primerjavi z drugimi vrstami rib, še posebej izstopa po izredno bogati vsebnosti omega 3 maščobnih kislin.

Skuši z zelenjavo Izola brand in Weekend Slovence že več desetletij navdušujeta zaradi premišljene sestave iz najboljše skuše, zelenjave in paradižnikove omake. Privoščimo si ju lahko samostojno, pri pripravi solat ali kot sestavini kuhanih jedi.

Prepoznavni sta tudi po izgledu, saj nas s polic Izola brand nagovarja z dobro vidno rdečo-rumeno barvno kombinacijo, Weekend pa s črno-belo.

banner Delamaris Moje znamke 1400x916px 2

Delamaris je mojster tudi v tuni

Riba tuna je zaradi svojega nevtralnega okusa vse bolj priljubljena pri potrošnikih vseh starosti.

Odlična je za kombiniranje z najrazličnejšimi sestavinami in dodatki, zato je obvezna sestavina v kulinariki vsake družine. Navdušence mediteranskih okusov bo presenetila Mediterana z mediteransko zelenjavo in ekstradeviškim oljčnim oljem. Za tiste, ki se navdušujejo nad pikantnimi okusi in mehiškimi jedmi bo pripravna Mexicana, tuno Provencale pa bodo oboževali ljubitelji tune z zelenjavo v paradižnikovi omaki.

Priročnost, skrb za okolje in potrošnika

Ribje jedi pakira Delamaris v sodobno aluminijsko embalažo, ki se lažje odpira in je v primerjavi s pločevino lažja za transport ter se 100% reciklira. Vse pločevinke so tudi brez BPA premaza doze, kar omogoča potrošnikom še večjo varnost.

Preverite ponudbo!

Svoje bogato znanje in dolgoletne izkušnje združuje v že pripravljenih ribjih dobrotah, ki so brez dodanih konzervansov, aditivov, barvil in glutena.

Izdelane so po tradicionalnih postopkih, a prilagojene okusu in prehranskim navadam sodobnega potrošnika. S svojim priročnim pakiranjem zagotavljajo, da je lahko odlična riba vedno pri roki - doma, na poti ali v službi.

V široki paleti okusov najdete skuše z zelenjavo, tunine solate, filete skuše, sardine, inčune in ribje paštete.

S predanostjo visoki kakovosti in željo po ustvarjanju uravnoteženih obrokov je Delamaris skozi leta postal specialist za ribe z zelenjavo. Za njihovo vsebino so značilne le najboljše ribe in zelenjave, ki ni zamrznjena, temveč pripravljena po posebnem postopku fermentacije, s čimer se razlikuje od drugih sorodnih izdelkov.