Zbirajte točke in pridobite popust za nakup v novem letu

  • Image

Prejemniki kupona Dobrih 19

Spoštovani,

če želite preveriti, ali ste v novembru in decembru pridobili dovolj točk za unovčenje kupona Dobrih 19 lahko preverite tako, da pokličete na našo telefonsko številko 0802080. Iskrene čestitke vsem, ki ste kupon prejeli. 

Z vsakim nakupom izdelkov, označenih z Moje znamke, od 15. novembra do 31. decembra 2018 se bo na Pika kartici zbiralo točke (1 točka = 1 €).

Ko bo kupec zbral 80 točk, se bo na njegovi Pika kartici pojavil kupon za 19-odstotni popust, ki ga bo lahko unovčil na en celoten nakup izdelkov dnevne rabe v gospodinjstvu med 3. in 23. januarjem 2019.

Aktivnost zbiranja točk velja v vseh živilskih prodajalnah Mercator in franšiznih prodajalnah. Ne velja v spletni trgovini.

Pravila zbiranja točk

Pravila zbiranja točk veljajo enako za vse imetnike Pika kartice, točke pa so namenjene fizičnim osebam ob nakupih izdelkov, označenih z znakom MOJE ZNAMKE«. Sistem temelji na zbiranju točk na Pika kartico, katere izdajatelj je Mercator, d.d.

Nakup, enak ali višji od 1 EUR, prinaša točke, ki se zbirajo na Pika kartici.

Primer zbiranja točk:

  • od 1,00 EUR do 1,99 EUR = 1 točka
  • od 2,00 EUR do 2,99 EUR = 2 točki

Skupno število zbranih točk se ob vsakem nakupu izpiše na dokazilu o nakupu (račun). Točke se samodejno seštevajo med karticami istega računa. Imetniki Pika kartice lahko stanje zbranih točk kadarkoli preverijo na blagajni ali na aplikaciji Moj M.

 

Pravila za koriščenje kupona

Kupon za 19-odstotni popust na celoten nakup izdelkov dnevne rabe v gospodinjstvu. Popusti se med seboj ne seštevajo in se izključujejo z drugimi kuponi za popust. Kupon ne velja za popust na akcijske cene izdelkov (za izdelke iz akcijskega kataloga, izdelke s ponudbo Gratis, Več je ceneje ali popuste na skupine izdelkov, izdelke označene s Super ceno in izdelke, označene kot Posebna ponudba).

Popust se obračuna na redne cene izdelkov oziroma na ceno celotnega nakupa. Kuponček se lahko izkoristi ob enkratnem nakupu v času trajanja aktivnosti. Storno po zaključenem računu ni možen, zato je kupec pred uveljavljanjem kupona dolžan na to opozoriti pri blagajni. Velja v vseh živilskih in franšiznih prodajalnah (brez spletne trgovine). Kupon je pripisan na vse veljavne Pika kartice (tudi dodatne – družinske in pooblaščene). Kupona ni mogoče koristiti z začasno Pika kartico.

Popust ne velja za izdelke Apple, za kavcijske vrednosti embalaž, tobaka, tobačnih izdelkov in z njimi povezanih izdelkov, mobi kartice mobilnih operaterjev, poštne vrednostnice, srečke, vozovnice, vinjete, vstopnice, knjige, darilne kartice Mercator, darilne kartice Select Box, darilne bone Zvezdar, darilne pakete Select box, Playstation in mobilne telefone Samsung. Popust ne velja za izdelke iz odprodaje. Kupon ne velja za plin v jeklenkah in plinske jeklenke (UNP). Prav tako kupon ne velja za vinotoče in sladkor Agrana in Diamant, beli, 25 kg ter sladkor Sunoko, beli, kristalni, 25 kg. Popust velja le za količine običajne za gospodinjstvo pri tehtanih izdelkih, alkoholnih pijačah in pivih (največ 3 zaboje), za sveže postreženo meso pa za največ 10 kg iste vrste mesa. Popust ne velja za pravne osebe in samostojne podjetnike. Kupona ni mogoče uveljavljati v primeru obročnega odplačevanja pnevmatik, šolskih vadnic, pobarvank, atlasov, izdelkov znamke RollJet ter ob nakupu izdelkov iz aktualnih programov zvestobe.

Kupon je unovčljiv v vseh živilskih prodajalnah Mercator in franšiznih prodajalnah.

Oglejte si naš oglas, s katerim vas želimo prijazno popeljati v praznično vzdušje: