Študentski meniji
Dragi študenti, čas je za dobro kosilo. Vzemite si pavzo med učenjem in si privoščite topel obrok. Izbirate lahko med petimi glavnimi jedmi, jedilnik pa sestavlja: juha + meni + meni solata + voda Mercator 0,5 l gratis. Naj vam tekne!
Ponedeljek
1. Pečene piščančje prsi in zelenjavni riž - (piščančja prsa, riž, zelenjava).
2. Cordon blue in pomfri - (file piščančjih prsi, panada, puranja šunka, sir, krompir).
3. Zelenjavni kaneloni - (palačinka, grah, korenje, sir, cvetača, brokoli, koruza).
4. Panirane sardele z zelenjavo - (sardele, korenček, cvetača, brokoli).
5. Mesna lazanja - (svinjsko in goveje meso, testo, začimbe).
Torek
1. Panirana piščančja krača in pražen krompir - (piščančja krača, panada (jajca, moka), olje, krompir).
2. Pečenice, kislo zelje, pire krompir - (svinjsko meso, kislo zelje, moka, čebula, krompir).
3. Pasulj - (fižol, slanina, olje, sol, česen, moka).
4. Panirani lignji z blitvo s krompirjem - (lignji, moka, blitva, krompir).
5. Ajdova kaša z jajčevci in porom - (ajdova kaša, jajčevci, por, kisla smetana).
Sreda
1. Cordon blue in pomfri - (file piščančjih prsi, panada, puranja šunka, sir, krompir).
2. Paniran dunajski zrezek in kuhan krompir - (svinjsko meso, panada z jajci, sol, kuhan krompir).
3. Istrska mineštra z bobiči - (koruza, krompir, fižol, korenje, olje).
4. Rižota s piščancem in zelenjavo - (piščančji file, riž, čebula, por, grah, pelati, korenje).
5. Zelenjavni kaneloni - (palačinka, grah, korenje, sir, cvetača, brokoli, koruza).
Četrtek
1. Paniran dunajski zrezek in kuhan krompir - (svinjsko meso, panada z jajci, sol, kuhan krompir).
2. Hrustljavi piščančji file in zelenjavni riž - (piščančji file, riž, zelenjava).
3. Pašta fižol - (fižol, testenine, olje, česen, moka).
4. Rižota z morskimi sadeži - (riž, kozice, surimi, meso klapavic).
5. Spomladanski zavitki z omako - (testo, zelenjava, sladko kisla omaka).
Petek
1. Paniran file osliča in blitva s krompirjem - (file osliča, panada brez jajc, blitva, krompir, olivno olje).
2. Pečena rebra in krompirjevi krhlji - (svinjska rebra, pečen krompir na krhlje).
3. Ričet brez mesa - (ričet, zelenjava, začimbe).
4. Zelenjavna lazanja - (testo za lazanjo, špinača, olje, sir, jajce, česen).
5. Ajdova kaša z jajčevci in porom - (ajdova kaša, jajčevci, por, kisla smetana).
Do študentske prehrane so upravičeni samo študentje, ki svojo identiteto izkazujejo z osebnim dokumentom s sliko ter identifikacijskim sredstvom- mobilnim telefonom ali čip kartico. Identiteta osebnega dokumenta uporabnika mora biti enaka identiteti, ki se izpiše na terminalu in ste jo kot ponudnik študentske prehrane dolžni preveriti ob koriščenja subvencije pri vsakem obroku. Ponudba študentskih menijev velja v izbranih toplotekah.