Tefal Let's go

  • Image

Linija izdelkov Tefal Let's go

Ker ste vedno v pogonu - na poti v službo, med odmorom za malico, na potovanju ali izletu v naravi ali v mestu, vam ponujamo popolnega sopotnika za vsako priložnost, kot tudi pomočnike v kuhinji za enostavno pripravo raznovrstnih obrokov. Zbiranje nalepk za novi program zvestobe Tefal bo potekalo od 14.8. do 29.10.2017, kupone z nalepkami pa boste lahko unovčili do 5.11.2017.

Kako do nalepk?

Ob nakupu za vsakih 5 EUR prejmete nalepko, ki jo nalepite v polje na kuponu. Nalepke prejmete ob nakupu v vseh živilskih prodajalnah Mercator, franšiznih prodajalnah Mercator in v prodajalnah M Tehnike.

Kako do izdelkov Tefal Let’s go do 60 % ceneje?

Zelo preprosto! Zberite določeno število nalepk in jih nalepite na kupon. Ob nakupu izbranega izdelka Tefal Let’s go iz programa zvestobe na blagajni predložite kupon s potrebnim številom zbranih nalepk.

Izdelki so na voljo v izbranih živilskih prodajalnah Mercator, izbranih franšiznih prodajalnah Mercator in v izbranih prodajalnah M Tehnike.

M Tefal razcepna dvojna ploscica

Zgibanka Tefal Let's go

Oglejte si zgibanko programa zvestobe  Tefal Let's go!

Podrobnosti programa zvestobe Tefal Let's go

V primeru, da so izdelki razprodani pred iztekom akcije, jih ni možno dodatno naročiti, saj so na voljo le v omejenih količinah in posebej za to akcijo. Nalepke lahko zbirate od 14. 8. 2017 do 29. 10. 2017, kupone z nalepkami lahko unovčite do 5. 11. 2017. Popust pripada kupcu ob predložitvi pravilno izpolnjenega kupona na blagajni. Informacije o prodajalnah, v katerih lahko kupite izdelke Tefal Let’s go, ter o sami akciji so na voljo na brezplačni telefonski številki 080 20 80.

Obstaja možnost, da bo določen izdelek pred potekom akcije razprodan, zato se za nakup odločite pravočasno. Izdelki so nabavljeni izključno za namen te aktivnosti in ne bodo na voljo po zaključku aktivnosti. Več informacij na www.mercator.si ter na brezplačni telefonski številki 080 2 080. Akcija je namenjena le fizičnim osebam in ne velja za pravne osebe ali samostojne podjetnike (d.o.o., s.p., idr.). Ob nakupu na obroke veljajo pravila obročnega poslovanja s Pika kartico. Popusta na izdelke programa zvestobe ni mogoče uveljaviti hkrati s popustom na celoten nakup, Pika kuponom, popustom na izbrane izdelke ali katerimkoli drugim popustom. Vse cene so v EUR z vštetim DDV. Slike so simbolične. Za morebitne napake se opravičujemo.

Kaj pa, če še nimam Pike?

Na prodajnih mestih Mercator zaprosite za začasno Pika kartico, pa lahko takoj pričnete zbirati pike. Z začasno Pika kartico zbirate bonitetne pike, medtem ko čakate na standardno Pika kartico (modro, zeleno ali zlato). Po prejemu standardne kartice zbrane pike unovčite za popust ob nakupu izdelkov Tefal Let's go.