Snežne kepe sreče

  • Image

Čas obdarovanja

V Mercatorju podpiramo dobrodelnost, z vašo pomočjo pa lahko skupaj osrečimo številne otroke iz vse Slovenije!

Z nakupom izdelkov znamk Persil, Silan in Somat v prodajalnah Mercator v decembru 2018 in januarju 2019 donirate Zvezi prijateljev mladine Slovenije in omogočate zimske počitnice otrokom iz socialno ogroženih družin.

Pričarajmo zadovoljstvo in srečne trenutke

V prazničnem času smo začeli pisati dobrodelno zgodbo skupaj s podjetjem Henkel in Zvezo prijateljev mladine Slovenije. Želimo pričarati zadovoljstvo, srečne trenutke ter z vašo pomočjo narisati številne nasmehe na obraz otrok iz socialno ogroženih družin.

Akcija Snežne kepe sreče se je pričela že v prazničnih decembrskih dneh in bo trajala vse do konca januarja. V akcijo so vključeni vsi kupci proizvodov Persil, Silan in Somat, ki bodo nakup opravili na katerem koli Mercatorjevem prodajnem mestu po vsej Sloveniji.

Zbrana sredstva akcije Snežne kepe sreče, bodo po zaključku v celoti predana Zvezi prijateljev mladine Slovenije, ki bo otrokom, katerim starši ne morejo privoščiti zimskih radosti, omogočila nepozabno zimovanje. Odpeljali se bodo in uživali v trenutkih, ki jih prinese sankanje, izdelovanje snežakov, snežnih angelov in norčavo kepanje – vse kar sive zimske dni, v očeh otrok, spremeni v nepozaben letni čas, poln veselja in radosti.

Zveza prijateljev mladine Slovenije

Zveza prijateljev mladine Slovenije ima več kot šestdeset let tradicije in združuje kar 112 društev in zvez prijateljev naše mladine, ki pokrivajo celotno Slovenijo. Organizacija ima več kot 5000 prostovoljcev, ki zasledujejo en skupni cilj – dvigniti kvaliteto življenja otrok, mladine in njihovih družin.

Obdarujmo skupaj

V Mercatorju se zavedamo, kako pomembne so zimske aktivnosti naših najmlajših na poti v odrasli svet. Vabimo vas, da skupaj narišemo nasmehe na obraz in pričaramo zadovoljstvo številnim otrokom.

Nakupite in obdarite najmlajše