O programu

  • Image

Hi-Tec sledi cilju izboljšati življenje. Glede na vaše potrebe ustvarjajo nove, inovativne in vrhunske izdelke. Zato so ponosni na svoje in vaše dosežke. Hi-Tec se zaveda, da ste najbolj vitalni, dinamični in zabavni, ko odkrivate nove dogodivščine in kar je še pomembneje, ko živite z navdušenjem in velikim nasmehom. Zato ste prav vi navdih izdelkov Hi-Tec.

Kako do izdelkov Hi-Tec s Pika kartico do 78 % ceneje?

Z nakupi v vseh prodajalnah Mercator, franšiznih prodajalnah Mercator, prodajalnah Mercator Tehnika in pri Pika partnerjih zbirate pike na vašo Pika kartico. Zberite določeno število pik in jih v izbranih prodajalnah unovčite za popust za izbrane izdelke Hi-Tec.

Še nimate Pika kartice? Na prodajnih mestih Mercator zaprosite za začasno Pika kartico in pričnite takoj zbirati pike. Z začasno Pika kartico zbirate bonitetne pike, medtem ko čakate na standardno Pika kartico (modro, zeleno ali zlato). Po prejemu standardne kartice zbrane pike unovčite za popust ob nakupu izdelkov Hi-Tec.

Lahko pa zbirate in unovčite nalepke in prihranite kar do 70 %

Kako do nalepk? Ob nakupu za vsakih 10 EUR prejmete nalepko, ki jo nalepite v polje na kuponu. Nalepke prejmete ob nakupu v vseh živilskih prodajalnah Mercator (tudi franšizah) ter v prodajalnah M Tehnike. Zberite določeno število nalepk in jih nalepite na kupon. Ob nakupu izbranega izdelka Hi-Tec iz programa zvestobe na blagajni predložite kupon s potrebnim številom zbranih nalepk.

Nalepke lahko zbirate od 22. 2. do 13. 5. 2018, kupone z nalepkami lahko unovčite do 20. 5. 2018.