Gostinstvo

Gostinska ponudba v Mercatorju

Poleg bogate izbire živil za pripravo jedi po vašem okusu, svojim kupcem nudimo tudi pestro izbiro pripravljenih jedi in jedi po naročilu, v katerih lahko uživate v restavracijah.

Restavracije v Mercator centrih

Obisk Mercator Centra ne pomeni le nakupovanja. Tudi za druženje gre: z ljudmi, ki jih srečujemo in s stvarmi, ki jih kupujemo. Uživajte v tem brez naglice, ker morate domov, ste lačni ali morate celo še kuhati. Kosilo ali le prigrizek? Krožnik sveže solate iz solatnega bara, lahko tudi bogato oplemenitene z beljakovinami, morda le skleda sadne solate, ki vam napolni telo z vitamini in energijo… Ne spreglejte ponudbe: prijazna je - tako po vsebini, kot po ceni.

V Mercator Centrih v LjubljaniKranjuNovi Gorici in Mariboru ter v poslovni stavbi Mercator (Dunajska cesta 107, Ljubljana) boste našli restavracije z bogato ponudbo jedi, ki so za vas pripravljene prav vsak dan, le pobrskajte po jedilnikih spodaj.

Oglejte si jedilnike za tekoči teden!

Gostinstvo Maxi

V blagovnici Maxi lahko svoj apetit po odlični hrani potešite v treh restavracijah in mnogih lokalih.

Restavracija Maxim je namenjena poznavalcem in gurmanom, saj ponuja resnično vrhunsko pogostitev. Zaščitni znak so naravni in polni okusi, ki jih gastronomski mojstri izvabijo s preprostim, prvovrstnim in ustvarjalnim načinom priprave. Restavracija slovi tudi po širokem izboru najkakovostnejših vin iz slovenskih in tujih vinorodnih okolišev ter po izboru najprestižnejših konjakov. Vse v restavraciji Maxim je ustvarjeno v slast in užitek okuševalca in le njemu je dana čast, da vse, kar je bilo položeno predenj, zazna z vsemi čutili.

Uspešnost potrjuje osvojeno priznanje Ljubljanski znak kakovosti za vrhunsko ponudbo (Ljubljana Quality Selection), ki ga vsako leto dodeljuje komisija za kakovost v turizmu.

Maxim lahko hkrati sprejme do osemdeset gostov, pri stoječih pogostitvah do dvesto. Na voljo sta tudi dva ločena prostora s posebnimi vhodi za dve do osem oseb.

Restavracija Romansa je kot nalašč za poslovna kosila in malice, ki jih v toplih dneh postrežejo tudi na vrtu.

Samopostrežna Restavracija 2000 vsak dan privabi pisano druščino večinoma mladih obiskovalcev iz bližnjih študijskih klopi.

Če ste jo spoznali, v Slaščičarno Maxi gotovo radi zahajate na vse vrste napitkov ter odlične domače sladice, v Aperitiv bar pa na jutranjo kavico, izbrane pijače ali hiter prigrizek.

V prijetnem ambientu Maxi kluba lahko ob kavici poklepetate s prijatelji. Ob obisku kulturne prireditve si privoščite kavico ali kozarček pijače v bifeju v Cankarjevem domu.

Maxi Catering sodi med najkakovostnejše v Sloveniji, saj predstavlja celovito storitev z razkošno ponudbo slovenske in mednarodne kulinarike ter enologije. Ponudba in način priprave jedi izvirata iz priznane kakovosti restavracije Maxim. Načrtujejo z vami, sami pripravijo, pripeljejo, postrežejo in pospravijo.

V življenju so priložnosti, ob katerih želimo izkazati pozornost s povabilom na nepozabnim dogodek s pogostitvijo: pa naj gre za razkošni cocktail party, hladno-topli bife, slavnostno kosilo ali večerjo, piknik v naravi ali le dostavo obloženih kruhkov, kanapejev in migonov. Maxi catering deluje po preprostem učinkovitem pravilu: Izberite kraj in čas, za vse drugo poskrbimo mi.