COOL T čaji

  • Image

1001 cvet je pripravil okusno osvežitev s hladnimi čaji COOL T. In kaj jih dela tako posebne? Samo dejstvo, da jih lahko pripravite s popolnoma hladno vodo. Priprava poteka identično, kot bi "skuhali" čaj, le da vam vode ni treba vreti. Vrečko lahko namočite v hladno vodo, počakate 10 min in pred vami bo odlična osvežilna poletna pijača

Osvežite se s kar tremi odličnimi okusi

COOL T čaji so odlična poletna osvežitev, saj so pripravljeni v pičlih 8-10 minutah, najlepše pri njih pa je, da vam vode ni potrebno vreti, saj se jih pripravlja s hladno vodo. Izbirate lahko med tremi božanskimi okusi. COOL T čaji so primerni za vse - otroke, odrasle, športnike, ljubitelje dobrih napitkov in tiste, ki se seveda želijo osvežiti. Čaji COOL T so namenjeni pripravi s hladno vodo, zato so sestavine steriliziraneNimajo dodanih sladil. Odličnega okusa so tudi brez dodatka sladkorja, zato so popolnoma naravna in dobra alternativa navadni vodi ter sokovom in pijačam z umetnimi sladili. Uporabimo jih lahko kot osnovo za poletne koktejle. Škatlica vsebuje 20 vrečk, vsaka škatlica pa zadostuje pripravi vsaj štirih litrov napitka.

Banner COOl T 1400x916px Vizual nova

 

 

Zanimajo me COOL T čaji
Banner COOl T 1400x916px Vizual nova2

Zeleni čaj in verbena

V sebi združuje najboljšo kombinacijo zelenega čaja in zelišč, ki imajo poleg osvežujočega okusa mnogo drugih pozitivnih vplivov na počutje, saj je zeleni čaj bogat vir antioksidantov. Idealna izbira za ljubitelje naravnih pijač, ki vsebuje izključno naravne sestavine brez dodanega sladkorja.

Zeleni čaj & verbena
Banner COOl T 1400x916px Vizual nova4

Meta in limeta

Naj vas zapelje svežina COOL T čaja meta&limeta, ki po okusu spominja na poletne koktejle. Navdušite svoje prijatelje na poletnem pikniku, ali pripravite okusno osvežitev za vaše male junake, ki poleti med ustvarjanjem, igranjem in tekanjem potrebujejo še več hidracije.

Meta&Limeta
Banner COOl T 1400x916px Vizual nova3

Meta in bezeg

Naj vas zapelje kombinacije mete in bezga, ki sta osnova za pripravljanje priljubljenega napitka "Hugo". Odličen je brez sladkorja - dodajte mu rezino limone in nekaj kock ledu za krasno poletno osvežitev. 

Meta&Bezeg