Novi JOHNSON’S

  • Image

Ščiti občutljivo kožo od prvega dne

Preobrazba skozi inovacijo!

Johnson's ® predstavlja za slovenski trg preko 30 novih izdelkov z izboljšanimi vsebinami in embalažami ter obljublja izključno najboljše za otroka in pomaga staršem pri #nežnaizbira.

Izberite nežnost

Že več kot 125 let je blagovna znamka JOHNSON’S® zaupanja vreden strokovnjak na področju nege otroške kože.

Vsi izdelki JOHNSON’S® so brez parabenov in ftalatov ter hkrati dermatološko preizkušeni in zasnovani tako, da zmanjšujejo možnost pojava alergij.

Izdelki JOHNSON’S® vsebujejo blage, toda učinkovite sestavine, ki so posebej zasnovane za nego občutljive otroške kože in las.

Nova linija izdelkov JOHNSON’S

Vsi novi izdelki so skrbno zasnovani tako, da jih lahko razvrstimo v štiri kategorije, glede na zahtevnost nege:

  • izdelki za nego novorojenčkov že od prvega dne dalje,
  • izdelki za nego aktivnih dojenčkov v gibanju,
  • izdelki za nego samostojnih malčkov ter
  • nepozabni, že ikonični klasični izdelki.

Novorojenčki:

izdelki za nego novorojenčkov so zasnovani tako, da spodbujajo povezanost in krepijo občutek varnosti med staršem in otrokom, zlasti linija izdelkov CottonTouch™. (Preberite več)

  • Ščiti občutljivo kožo od prvega dne
  • 100% nežno
  • 0% barvil*
  • 0% sulfatov
  • 0% parabena

Banner Johnsons 1400x916px Vizual 2

Preverite ponudbo

Aktivni dojenčki:

izdelki, posebej razviti za najmlajše v gibanju, ki spodbujajo odkrivanje in raziskovanje.

Linija izdelkov Bedtime s pomirjajočimi izvlečki NaturalCalm™ je namenjena rutini za lahko noč, ki klinično dokazano pomaga, da dojenček zaspi hitreje in spi dlje časa.

Malčki:

za samostojne malčke smo oblikovali novo linijo izdelkov, ki zajema hkrati starše in otroke.

Na voljo so v zabavni embalaži z novimi podobami ter preprostimi in učinkovitimi sestavinami, ki staršem olajšajo rutino kopanja.

Klasični izdelki:

gre za prepoznavno in uveljavljeno linijo izdelkov.

Z vonjem, ki ga nepogrešljivo povezujemo z dojenčki. Tudi ti izdelki imajo preoblikovano formulo, izločili smo barvila* in nezaželene sestavine, ki ne koristijo otrokom. A ohranili smo ikoničen vonj in negovalne lastnosti izdelkov.

Banner Johnsons 1400x916px Vizual 22

Banner Johnsons 1400x916px Vizual4

Starši so bili vedno srce naše blagovne znamke

David Mays, glavni direktor Mednarodnega strokovnega združenja znanstvenikov pri družbi Johnson & Johnson Consumer, pravi:

»Starši so bili vedno srce naše blagovne znamke. Za to veličastno ponovno lansiranje naših izdelkov smo res dobro prisluhnili staršem, da bi resnično čim bolje razumeli njihove potrebe pri izdelkih za nego kože.

Kot blagovna znamka smo zavezani strogim testiranjem in tesno sodelujemo s strokovnjaki, pediatri in dermatologi, da bi ustvarili izdelke, ki so tako nežni, kot si želimo, da bi bil nežen ves svet.

Johnson & Johnson utira pot znanosti na področju nege otroške kože že 125 let in na to dediščino smo zelo ponosni. Zato smo navdušeni, da lahko družinam ponujamo priložnost preizkusiti celotno linijo izdelkov in ob njihovem hkratnem zavedanju, da svojim otrokom zagotavljajo najboljšo nego.«

Preverite Johnson's ponudbo