O projektu

  • Image

Pravijo, da dokler imaš zdravje, imaš vse

V Mercatorju se s to trditvijo strinjamo, zato smo podporniki projekta USTAVI SE, ki ga že tretje leto zapored pripravlja portal Med.Over.Net. 

"Komunikacija je pomembna tako v zasebnem kot v poslovnem življenju, saj se s komunikacijo širijo pomembne informacije, na podlagi katerih si oblikujemo mnenja in se odločamo za dejanja. Ko komuniciramo, si izmenjujemo razmišljanja in ideje, sklepamo dogovore in rešujemo konflikte. Pri tem pa je izjemno pomembno tudi poslušanje, sprejemanje in interpretiranje, saj pomanjkanje komunikacije ali napačno komuniciranje povzroča nesporazume, konflikte, stres in težave, medtem ko lahko prav s pravo komunikacija rešimo marsikateri vsakodnevni izziv. Komunikacija je ključna za nas vse, neglede na kulturo in vrednote, vendar nam ni enostavno dana, ampak se je moramo stalno učiti, se truditi in jo izboljševati,” v podporo akciji Ustavi se pove Viktorija Radojević Mavrič, izvršna direktorica področja marketinga.

Skupaj z našimi partnerji podpiramo društvo OnkoMan, ki je slovensko onkološko društvo za moške. V društvu pravijo, da kar je rak dojke pri ženskah, je rak na modih pri moških. Zato si neizmerno želijo pridobiti urološki simulator, ki bi zdravnikom na onkologiji povečal učinkovitost endoskopskega zdravljenja bolnikov z benignim povečanjem prostate in tumorji sečnega mehurja.