Jaffa Crvenka

  • Image

Edinstveni izdelki za sladke in edinstvene trenutke

Od leta 1975 podjetje Crvenka izdeluje edinstvene izdelke z željo, da bi za kupce ohranjali sladke in brezskrbne trenutke.

Jaffa Cakes

Jaffa Cakes je piškot, ki so ga pričeli izdelovati s prihodom najsodobnejšega stroja za izdelavo peciva iz Škotske. Kombinacija biskvita, pomaranče in čokolade je že 42 let med najljubšimi sladkarijami več generacij. Vprašanje, kako pravilno jesti Jaffa pecivo, ima več odgovorov, vedno pa je pravilen ta, ki pravi, da z nasmeškom.

Jaffa Cakes 150g 3D
Munchmallow

Znan po svojemu ovoju in mehki peni je Munchmallow presenetil potrošnike kmalu po Jaffa Cakes. Med najljubše sladkarije se je uvrstil zaradi svojih posebnosti in je še vedno med priljubljenimi na policah naših trgovin. Munchmallow je torej zgodba zase, saj se z mehko sredico in igrivim ovojem v desetletjih ni spremenil.

Jaffa napolitanka

Ko se je leta 2015 pojavila prva Jaffa Napolitanka z 80 % polnila, so jo potrošniki takoj prepoznali kot najbolj inovativno napolitanko tržišču. Kmalu se je ponudba Jaffa Napolitank s kombinacijo hrustljavega vaflja in okusnega polnila razširila, njihova skrivnost pa ostaja med plastmi, bi lahko rekli.

Izdelki v spletni trgovini