Natureta

  • Image

Po vašem okusu

Blagovna znamka Natureta je znana po svojih tradicionalnih receptih iz časa naših babic na eni strani in inovativne izvirnosti novih generacij na drugi strani. Natureta vas popelje na kulinarično potovanje od odličnih omak italijanskega stila in paradižnikovih izdelkov za kuhanje do različnih vrst balkanskih specialitet, kot so ajvar, pasulj in prebranec, golaž in bograč iz Madžarske ter oljke iz Grčije.

Banner Moje znamke 525x350px3

Polnozrnata gorčica

Polnozrnata gorčica je nepogrešljiva osnova številnih pikantnih omak, znana je tudi kot zdravilo s pekočim učinkom. Naturetina polnozrnata gorčica se odlično poda k vsem vrstam mesa, polnozrnatemu kruhu, lahko jo uporabimo tudi za pripravo slastne gorčične juhe ali kot del solatne polivke.

Izdelek v spletni trgovini
Nepekoci ajvar2

Nepekoči ajvar

Znameniti ajvar je nepogrešljiv spremljevalec vsakega piknika. Izvrstni okus pri Natureti zagotavljamo s preverjenim domačim receptom, ki temelji na dolgoletni tradiciji, posebnost našega nepekočega ajvarja pa je tudi, da je zaradi velike vsebnosti prehranskih vlaknin pridobil znak varovalnega živila.

Izdelki v spletni trgovini
MLada koruza3

Mlada koruza

Mlada koruza je nepogrešljiva sestavina kvalitetnih solat, odlična je tudi v juhah, enolončnicah in omakah. Še posebej dobro se poda k solati s tuno in feta sirom.

Izdelek v spletni trgovini
Namaz s papriko2

Namaz s papriko

Naturetin namaz s papriko je prvovrsten sataraš, ohlajen in začinjen z gorčico. Odlično se obnese kot omaka, priloga ali dodatek k solatam, zato ni čudno, da je postal pravi hit med namazi. Brez njega si težko predstavljamo piknik, vrtno zabavo ali taborjenje, manjkati pa ne sme niti v domačem hladilniku.

Izdelki v spletni trgovini
Olive2

Polnjene olive

Olive so v sodobni kuhinji preprosto nepogrešljive, saj obogatijo prav vsak prigrizek in mu dodajo pridih svečanosti. Naj si gre za uraden sprejem ali družaben piknik, olive poživijo prav vsak pogrinjek. Naturetine polnjene olive pa vsebujejo tudi papriko – zmagovita kombinacija za popolno kulinarično doživetje!

Izdelek v spletni trgovini
Dzem

Džem marelica s cimetom

Džem iz na vrhuncu sezone obranih marelic prve klase je skuhan v Etini proizvodnji kot samostojni izdelek, ki ga najdete že vrsto let na prodajnih policah, vendar smo temu specialnemu džemu za sladokusce dodali cimet in dobili bolj "praznično" različico.

Izdelek v spletni trgovini