Žito Podravka

  • Image

Žito Podravka

Mercator Mali sef mlekarna zito podravka rajcica

Podravka paradižnik

Uživajte v neprecenljivem okusu domačih paradižnikov iz srca Istre. Podravka paradižnik je plod stoletne tradicije pridelovanja na istrski zemlji, v objemu mediteranskega podnebja z obilo sonca. Izdelki vsebujejo le paradižnik so brez dodane soli, aditivov in arom.

Izdelek v spletni trgovini
Mercator Mali sef mlekarna zito podravka tuna

Eva

Ko se v eni pločevinki združi najboljše iz Sredozemlja, veste, da vas čaka vrhunsko kulinarično doživetje, ki zasluži vašo posebno pozornost. Izdelki Eva teknejo samostojno, v solatah, sendvičih ali brusketah, odlični so kot sopotnik na potovanjih ali izletih – uživajte v hitrem obroku, ne da bi se odrekli kakovosti.  

Izdelek v spletni trgovini
Mercator Mali sef mlekarna zito podravka poper

Maestro poper v mlinčku

Kraljevska začimba z neomejenimi možnostmi uporabe. Odlično se dopolnjuje s česnom, čebulo in vsemi dišavnicami. S črnim poprom začinimo močnejše jedi, kot so rdeče meso in temne omake.

Izdelek v spletni trgovini
Mercator Mali sef mlekarna zito podravka svaljki

Žito domači svaljki

Odličen samostojen obrok z omako ali pa priloga k različnim jedem, pripravljena iz krompirjevega testa in oblikovana v značilno obliko, kot so jih delale že naše babice.

Izdelek v spletni trgovini
Mercator Mali sef mlekarna zito podravka moka

Žito posebna bela moka TIP 400

Žitova posebna bela moka izstopa med vsemi vrstami moke izstopa, saj jo sestavljajo le fino mleta jedra pšeničnih zrn in je vsestransko uporabna. Ponaša se s stalno kakovostjo, kar je za peko izjemno pomembno. Njeno odličnost pa poznajo tudi slovenske gospodinje, ki jo prepoznajo po njeni že legendarni embalaži, je namreč tista bela, z roza pikicami.

Izdelek v spletni trgovini