Perutnina Ptuj – Natur premium

  • Image

Linija Natur premium

Perutnina Ptuj prva v Sloveniji uveljavlja standard, ki način reje perutnine približuje nekdanjim kmečkim dvoriščem. Izdelki Natur Premium zagotavljajo najvišjo naravno kakovost in jamstvo, da so bili piščanci rejeni v dobrih življenjskih pogojih, kakršne predpisuje standard piščancem prijazne reje. Linija je namenjena sodobnemu potrošniku, ki se zavestno odloča za višjo kakovost in jo razume celovito. Meso je bolj čvrsto, sočno in harmoničnega okusa. Izdelki Natur Premium še enkrat več dokazujejo, da iz Perutnine Ptuj prihaja samo najboljše. Izberite izdelke Natur Premium in podprite piščancem prijazno rejo.

Mercator Mali sef perutnina ptuj piscanec cel

Natur premium piščanec z dodano drobovino cca. 1,6 kg

Meso piščanca Natur Premium je čvrsto, sočno in nežnega okusa. Za zdrav družinski obrok. Celega piščanca bogato začinite zunaj in znotraj in specite v pečici, še bolje na zaprtem žaru ali v krušni peči. Lahko uporabite vrečko za pečenje, vendar jo malo pred koncem pečenja prerežite, da se koža hrustljavo zapeče.

Izdelki v spletni trgovini
Mercator Mali sef perutnina ptuj piscanec file

Natur premium piščančji file 500 g

Zrezki iz piščančjega fileja za lahek, nežen in hitro pripravljen obrok. Najboljša izbira za nizkokalorično prehrano, z visokim deležem beljakovin in nizko vsebnostjo maščob.

Izdelki v spletni trgovini
Mercator Mali sef perutnina ptuj piscanec stegna

Natur premium piščančja stegna brez kosti in kože 500 g

Piščančja stegna, izkoščena in brez kože – zgornji del piščančjih beder. Najbolj sočen in mehak del piščanca. Odlična za pripravo naravnih ali ocvrtih zrezkov, zvitkov in množice drugih jedi iz voka ali ponve.

Izdelki v spletni trgovini