Teekanne

  • Image

TEEKANNE. To je čaj. Že od 1882.

Čaj je posebna pijača, zdrava tako za telo kot dušo.

Že nežni vonj več kot 150 aromatičnih sestavin in prijeten okus poskrbita za harmonično razpoloženje in spodbudita našo notranjo energijo.

Pri TEEKANNE stoji v ospredju vaš užitek.

Njihovi strokovnjaki za pridelovanje čaja potujejo povsod po svetu in izbirajo le najboljšo kakovost. Kaj je boljšega kot kadeča se skodelica Teekanne čaja pozimi, kozarec hladnega čaja poleti, na primer Broncho ali Immuni tea, ko začutite prehlad, eden izmed mnogih Teekanne zelenih ali črnih čajev ob posebnih priložnostih?

  • ZELIŠČNI IN SADNI ČAJI                                                           

Njihova dobra stran je, da imajo same prednosti:  ne vsebujejo kofeina, nimajo kalorij, lahko jih pijete vroče ali hladne, poleti in pozimi, zjutraj in zvečer, ugajajo starim in mladim. Teekanne mešanice zeliščnih in sadnih čajev so posebne zato, ker je razmerje med naravno kislostjo, sladkobo in okusom natančno uravnotežena, izbira pa zelo široka.

  • ZELENI ČAJ

Tradicionalno izhaja iz Kitajske in je že tisoče let znan kot vir dobrega počutja. Teekanne Green tea je preprosta mešanica izbranih lističev zelenega čaja ali obogatena z izbranimi zelišči (ingver, ameriški slamnik) in s prefinjenimi okusi različnega osvežujočega sadja (limona, limeta, mango, breskev)

  • HARMONIJA ZA TELO IN DUŠO

Bogate mešanice zeliščnega čaja za trenutke ko vaše telo potrebuje podporo ali zgolj za prijetno sprostitev po napornem dnevu.

  • SLIM ČAJI

Ko se odličite, da boste naredili nekaj zase in hkrati uživali  v skodelici čaja iz posebnih zeliščnih mešanic, ki pomagajo pri razstrupljanju telesa.

  • ČRNI ČAJI

Teekanne ponuja klasično paleto izbranih prefinjanih črnih čajev iz najboljših čajnih vrtov na svetu, brez ali s slastnimi okusi.

  • ČAJI IZ SVETA

Posebna linija čajev Teekanne izjemnega okusa, ki vam z vsako skodelico pričara tudi kanček daljnega sveta.

  • MAMA & OTROK

Dobro uravnotežene in blagodejne mešanice zeliščnega čaja, narejena posebej za najzgodnejši čas materinstva in otroštva

Banner Disney 1400x916px 17 10 10

tekanne 1400x916px

Preverite ponudbo!

Domišljija Teekannejevih strokovnjakov nima meja pri vedno novih aromatičnih kreacijah. Na voljo je ogromno različnih okusov in vsako leto se jim pridružijo novi. Letošnja  novost je dišeč 100% naravni zeliščni čaj s cvetovi. Poskusite ga!