Subrina

  • Image
  • Subrina SATEN

Popolnoma uravnotežen sistem barve in nege omogoča dolgo obstojne in intenzivne odtenke ter gladke in negovane lase.

Dragoceni in intenzivni pigmenti prodrejo v vsak pramen las, s čimer ustvarjajo enakomerno in bleščečo barvo in zagotavljajo odlicno prekrivanje sivih las. Posebni Protect & Care Complex poskrbi, da lasje po barvanju ohranijo svojo celovito strukturo.

Mandljevi izvlecki in aktivni keratin v balzamu lase hranijo, krepijo in jih negujejo. Posebnost v liniji so specialni blond odtenki, ki lase posvetlijo tudi do 4 tone.

  • Subrina CHARM

Odkrijte naravne in modne odtenke barv za lase Subrina Charm, ki vrnejo lasem mladost in svežino.

Vsebujejo hranljivo in negovalno avokadovo olje, bogato z vitamini in esencialnimi maščobnimi kislinami, ki lase okrepi in jim vrne izgubljeno vlago ter sijaj. Odlična formulacija poskrbi za intenzivno in obstojno barvo, ki popolnoma prekriva sive lase.

  • Subrina BUTTER

Odkrijte trajno obstojno barvo brez amonijaka z negovalno močjo edinstvene kombinacije 4 vrst masla.

Maslena barva Subrina Butter Colour zagotavlja intenzivne in obstojne nianse z optimalnim kritjem sivih las. Kombinacija murumuru, mangovega, karitejevega in kakovovega masla nahrani lase od znotraj in tako poskrbi za izvrsten barvni rezultat in blešcec sijaj vaših las. Bogata kremasta struktura barvne kreme med nanosom ne kaplja, enakomerno ovije vsak las in ga prepoji z bogato negovalno kremo.

  • Subrina SPECTRA

Barve Subrina Spectra ponujajo širok izbor permanentnih in demipermanentnih odtenkov, ki omogočajo različne tehnike barvanja.

Klasično barvanje za doseganje novega videza vaših las ali pa prekrivanje sivine, svetlenje las (do 5 tonov), nežno barvanje las za konice ali rahlo toniranje las, matiranje po svetlenju las za odpravljanje nezaželenih rumenih ali oranžnih tonov ali pa mešanje več odtenkov za povsem individualno barvo las. Negovalna formulacija z arganovim oljem in karitejevim maslom pa poskrbi, da so lasje po barvanju odlično negovani. Za najbolj optimalen rezultat priporočamo uporabo razvijalca Hydrogen cream.

Banner Disney 1400x916px 17 10 3

Preverite ponudbo!