Maestro

  • Image

Začimbe Maestro:

Že desetletja je družina izdelkov Maestro navdih za vaše ustvarjanje v kuhinji. Začimbe, dišavnice in drugi dodatki jedem so neprecenljiva pomoč v vsaki kuhinji. Rojevajo pestrost in bogatost okusa. Z začimbami in začimbnimi mešanicami Maestro bodo tudi pod vašimi rokami nastajale kuharske mojstrovine.

Maestro črni poper:

Kraljevska začimba z neomejenimi možnostmi uporabe. Z aromo in ostrino popestri skoraj vsako slano jed. Odlično se dopolnjuje s česnom, čebulo in vsemi dišavnicami. S črnim poprom začinimo močnejše jedi (rdeče meso, temne omake), v lažje jedi pa dajemo milejši, beli poper. Mleti poper dodajamo jedem na koncu, cela zrna pa na začetku kuhanja.

Maestro mleti in grobo mleti česen:

Naravni antibiotik in antiseptik in je ena tistih začimb, do katerih je le redkokdo brezbrižen – ali ga obožujemo ali pa ga sploh ne uporabljamo. Z močnim okusom obogati vsako slano jed. Mleti česen ohranja vse lastnosti svežih strokov, prav tako raznovrstna je tudi njegova uporaba. Lahko ga raztopimo v olju, s katerim premažemo meso za pečenje na žaru. Pol žličke suhega česna nadomesti en strok svežega.

Maestro lovor in origano sta zeleni mediteranski začimbi.

  • Lovor je simbol zmage in ustvarjalne sile, začimba kraljev. Vence iz lovorja so nosili rimski cesarji, zmagovalci Olimpijskih iger in vojskovodje, z njimi so in še danes slavimo zmagovalce, športnike, ustvarjalce. V kulinariki sodi lovor v fižolove, krompirjeve in gobove juhe, ričet, joto in druge močne enolončnice.
  • Origano pa najbolj cenijo v italijanski kuhinji, saj ga je v svet ponesla znamenita italijanska pica, priljubljen pa je tudi v grški kuhinji. Uporablja se kot začimba za razne paradižnikove jedi, omake za testenine, enolončnice, pečenke in solate.

Banner Disney 1400x916px 17 10 2

Preverite ponudbo!