Lino

  • Image

Čokolino je že generacije priljubljena hrana za vso družino. Odlična žitna kašica z okusom čokolade se v kombinaciji z mlekom v trenutku spremeni v hranljiv in okusen obrok.
Žitni kosmiči so obogateni s sedmimi vitamini (B1, B2, B6, C, E, niacin in folna kislina) in so energetsko bogat ter uravnotežen obrok, neizogiben za otroke v obdobju njihove intenzivne rasti in razvoja. Čeprav je namenjen otrokom, ga imajo radi tudi odrasli.

Za tiste, ki imajo raje belo kot temno čokolado, je tu Čokolino Plus White. Priljubljeno, kremasto teksturo Čokolina smo naredili še zabavnejšo in ji dodali ovsene in koruzne kosmiče ter hrustljave žitarice. Dodaten plus za Čokolino Plus White: če boste to poslastico pripravili z mlekom, si boste poleg lahkega in hranljivega obroka zagotovili tudi pravšnji odmerek beljakovin.

Blagodejni učinek riža za prehrano najobčutljivejših. Okusna riževa kašica je obogatena z vitamini (B1, B2, B6, C, E, niacin in folna kislina) in železom. Kašica je idealen obrok pri uvajanju goste hrane, saj je riž eno od živil, ki ga je med prvimi treba ponuditi otroku.

Banner Disney 1400x916px 17 10

Preverite ponudbo!