Kras

  • Image

Kraški pršut

Dodali smo mu samo sol in čas,” s ponosom poudarjamo v Krasu.

Kljub tehnološkim novostim, smo namreč ohranili klasičen način proizvajanje te dobrote.

Samo sol, čist zrak, burja in skrben nadzor mojstrov pripomorejo, da si po dvanajstih mesecih zorenja lahko z užitkom odrežete to zares okusno, rubinasto rdečo in sočno rezino zapeljivega vonja.

Banner Disney 1400x916px 17 10 13

Ko jo boste poskusili, boste ugotovili zakaj ne želimo prehitevati narave. Splača se čakati!

Pri pršutu se narave ne da prehiteti, le z dolgotrajnim zorenjem v čistem okolju neokrnjene narave Krasa, dozori v vrhunski izdelek. Dlje ko pršut zori, mamljivejši je njegov vonj, rezine pa postanejo sočne in sladke, da se kar same topijo v ustih.

V Krasu Kraški pršut zorimo 12 in 16 mesecev.

Preverite ponudbo!