Dolcela

  • Image

Dolcela pripomočki za peko

Vanilin sladkor, pecilni prašek in kvas so že dolgo priljubljen in nepogrešljiv dodatek različnim slaščičarskim izdelkom.

1. Vanilin sladkor Dolcela je neizogiben pomočnik pri pripravi sladic zaradi prepoznavnega in nepremagljivega okusa.

2. Pecilni prašek Dolcela je glavni pomočnik pri pripravi različnega testa, ki ga morate vedno imeti pri roki, saj najboljši pomočniki prihajajo v majhnih vrečkah. Deluje hitro in preprosto, rezultat pa je bolj rahlo testo ter okusnejše pecivo.

3. Podobno je tudi Dolcela instant kvas, ki se uporablja za hitro in preprosto pripravo sladkega ter slanega testa, tako v pekarstvu kot v gospodinjstvu. Dodajte instant kvas testu in videli boste, kako opazno vzhaja!

Dolcela pudingi:

Vanilija ali čokolada, vprašanje, ki je staro toliko kot puding. Vendar, danes je izbira malo težja: čokolada, vanilija, burbon vanilija, vanilija in chia, kokos, malina, lešnik, toffee, … Puding je preprost za pripravo, ne glede na to kateri okus boste izbrali.

Najtežji del je čakati, da se ohladi. Priljubljeni Dolcela pudingi so idealni kot samostojni desert, vendar se, zahvaljujoč teksturi in okusu, lahko uporabljajo kot osnova za sladice.

Dolcela panna cotta z malinovim prelivom:

Ta zelo znana italijanska klasika v svetu slaščic z malinovim prelivom bo zagotovo navdušila vse ljubitelje te slaščice.

Odlikuje ga hitra priprava z vodo, za preliv pa potrebujete nekaj več kot 2 minuti mešanja. Mešanico v prahu le zmešate z navadno vodo in uživate v okusu.

Banner Disney 1400x916px 17 10 11

Preverite ponudbo!